close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Окаляни до коленете, а не до шията - както се полага на мукавени герои от цирка
©
16:08 / 05.09.2021
706
В това нелепо нещо, което минава за българска политика, не можеш да се разминеш от измислени герои, от мукавени тигри, от маниаци.

Това е цирк, а не политика.

Някакъв изпаднал тип заплашил по мейла председателката на Парламента с убийство.

Вече и такива си правят майтап с вас. И готово: героите вдигат врява до небето.

И не пропускат да измърсуват: мейл-убиецът заплашил Митева, понеже тя оповестила, че се отменя охраната на някои важни персони в държавата.

Мейл-убиецът – колкото и да е асоциален - е наясно с всичко с държавата, така излиза. Повече е наясно, дори от мукавите в Парламента.

Горката Митева трябва да я произведат герой – и защо да не го направят, след като набързо я натъкмиха за парламентарен шеф, а тя героично се съгласи.

Досега впечатляваше с истеричните си проблясъци – сега ще впечатлява и с героизма си. Наивниците, разбира се.

Радев трябва да я накичи с една от тенекийките, които раздава, когато иска да се запознае с някои по-известни нашенци.

Ами, кой е поръчал на мейл-убиеца да убие Митева?

Очаквайте разплитането на тази конспирация – пак ще дойде по електронната поща на Министерството на правосъдието, а не на Парламента.

Подозрително, нали? Не – мукавено. Мазна мукава.

Митева, понеже вече е герой и чака тенекийка от Радев, си позволява да се кара на шефа на НСО, да го учи, как се охраняват мукави.Тя не знае, клетата, че в страни, които не се управляват от мукави, подобни заплахи изобщо не се оповестяват.

Обаче знае всичко друго: мейл-убиецът тръгнал да я убива по

електронната поща не на 2 септември в 21,04 часа - а на 3 септември, минути след 11 часа, веднага след като Митева обявила от парламентарната трибуна, че законът за НСО е приет на първо четене.

Мейл-убиецът гледал телевизия, чул - и веднага тръгнал да я убива.

Митева държи да е ясна връзката между нейния героизъм и героизма на мейл-убиеца.

Трябва да се извърти голям скандал – за да се прикрие някак истинския скандал, че и този Парламент е мъртвороден, ялов, изтърбушен изначално.

Голям скандал обаче не се ражда от постни сценарии.

А и въображението на политическите мастурбатори отдавна е пресъхнало.

Циркаджии, абсолютни.

Вижте ги и за друго: след като унижаваха Нинова и не ходеха на срещи с нея, сега палят свещи тя да не връща бързо мандата. И дори не схващат, колко се самоунижават по този начин.

Нинова, връщай мандата веднага – и ги пращай Мукавените по-надълбоко в локвата.

Натрий му носа и на Радев, който изобщо не се сеща, че злоупотребява с правомощията си – за да изчисли най-изгодните условия за президентските избори. Трака със сметалото, пресмята – но никой не го заплашва. Циркаджиите са заети с друго.

Не е лошо БСП да издигне свой кандидат-президент – Радев отдавна си го е заслужил. Майтап, бе, Гергов.

Впрочем, има поне стотина лидери на влияние, доказали се през годините, които с лекота ще спечелят вота на "простолюдието“. Обаче Мукавите не се сещат за тях.

Искат всичко да си остане в тяхната локва. Сметалото на Радев ще спре да трака, ако инициативен комитет издигне кандидатурата – примерно, примерно – на Стефан Цанев/извинявай, Стефане.

И още за Радев: не е лошо да покаже най-сетне сертификата, с който канадското правителство освобождава от гражданство неговия галеник Кирил Петков.

Проста работа: отива в някое село, обещава му светло бъдеще – и показва сертификата.

Така поне всички ще останат окаляни само до коленете – и той, и Кирчо/месията, и Конституционния съд, който позорно мълчи.

Окаляни до коленете – а не до шията.

Както се полага на мукавени герои.

Кеворк Кеворкян
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.