close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Министър Кацаров се заключи в мазето на "Пирогов"
©
12:53 / 19.07.2021
393
Колкото повече документи вадят двете страни, толкова повече историята става по-грозна. Министър Стойчо Кацаров води война с “Пирогов“, където са спасили живота му след заболяване от Ковид, според неговите думи.

По особен начин Кацаров казва на медиците "Благодаря ви!“ Това е политическият отговор на министър, оказал се на поста по стечение на обстоятелствата. Той развява една лична история, за да докаже какви престъпници са тези от "Пирогов“. Само че нищо не доказва и историята се обръща срещу него. Някой нещо написал в епикризата, Кацаров не искал да си плаща скенера, подписал, че остава в болницата, пък си отишъл вкъщи – отвратителна история. Все по-трудно е да се разбере кога лъже и кога казва истината Кацаров в телевизионните студиа, които обикаля.

Кому бяха нужни тези битови подробности, оставили един министър в унизителното положение да бъде презиран от лекарите, не само в "Пирогов“.

Как да им бъде тогава министър? Искат му оставката, но няма нужда – така или иначе си отива след седмици.

Политическите дивиденти за Кацаров ще бъдат нулеви, но дискредитацията му е необратима. Няма министър на здравето, който така глупаво да се е сринал в краката на медицинското съсловие заради една лична история и лична амбиция.

В първия си ден като министър Кацаров трябваше да поздрави всички медици в битката им Ковид-19. А после да им каже, че заедно трябва да работят върху пропуските в системата. Но тъй като следваше сляпо инструкциите, те го отведоха в мазето на "Пирогов“. И сега се е заключил там заради политически реваншизъм.

От мазето Кацаров може да обяснява, че здравната криза била управлявана лошо и вирусът не бил толкова опасен – нали така приказваше преди да стане министър. Така може да си говори от мазето, но не и от министерството, което му повериха.

Кацаров се заключи в политическото мазе на Радев. Оттам излизане няма.
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.