close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Референдумът на Копейкин – достатъчно ли са олигофрените, които гласуват
©
13:58 / 03.08.2022
464
Костадин Костадинов – Копейкин се надява на 2 октомври да спечели държавата. След последната изцепка на този агресивен русофил ти се иска да му обършеш един шамар, да го пратиш на майната си и да забрави за 2 октомври.

Само че побърканият български избирател забравя лесно и пред очите му е само поредният идиот, който му обещава място в рая. Социолозите предупреждаваха, че извънредните парламентарни избори само ще потвърдят възхода на "Възраждане“. После ни съобщиха, че възходящият тренд е спрял. Това сигурно е в основата на предизборното озверяване на Копейкин, който с банда биячи тероризираше клиенти на варненски магазин. И със сигурност ще продължи да се държи като невменяем.

Ще гони "Лидл“ и други колониални вериги от България, никакво влизане в еврозоната, братска дружба с Русия, референдум за излизане от НАТО, нови условия за членството в ЕС, вън американските бази от страната.  Това ни съобщи Коцето след геоичната си акция пред магазина. Това е кратката му програма за спечелване на държавата.

Копейкин сериозно се е объркал. Кой знае защо се бъркат и социолозите, които го карат да се държи като бъдещ премиер и така вече се превръща в карикатура. Ако видите такава карикатура пред магазина, в който пазарувате, и не ви пуска да влезете с маска, препоръчително е да си пробиете път с шут в слабините. Агресивните руски подлоги не винаги са толкова смели, колкото се представят пред магазините с беззащитни хора. Ако сте по-търпеливи, можете да изчакате да ги опаковат в колет с наложен платеж до някоя сибирска гара.

Заблудата на Костадинов, че дирижира парада ще лъсне на 2 октомври. У нас във всяка трета къща може и да има сгънат руски байряк в килера, но българският избирател ще развее украинското знаме, това е сигурно.

Всъщност, Копейкин съвсем не е объркан. Той определя извънредните избори като референдум накъде да поеме България.  За Копейкин референдумът има ясна цел – да преброи олигофрените, които ще гласуват за кратката му програма. И той ,и социолозите ще останат разочаровани
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.