close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Бомби ли ще падат на "Гладно поле" или вече са паднали върху главите ни
©
13:01 / 04.04.2022
328
Уплашени жители в квартал "Гладно поле“ сигнализираха, че се се ремонтират стари казарми и в тях вероятно ще бъдат настанени натовски войници. Уплахът на гражданите идва от войната в Украйна – при изостряне на конфликта кварталът би бил потенциална мишена. 

От военното министерство отговориха, че ремонтират сградния фонд в района на военното формирование на Съвместното командване на специалните операции.Единствената цел е да се подобрят условията, в които служат военнослужещите от това формирование. Не било вярно, че ще настаняват чужди рейнджъри.

Натовски войници. Толкова ли страшно звучи в разбърканите български глави? Все едно посланик Митрофанова е организирала квартално събрание и е разяснила руската позиция по този въпрос – първо вас ще гръмнем, ако тук дойдат натовски войници.

Хората от "Гладно поле“ и всички уплашени български граждани да не би да не знаят, че българските войници също са натовски бойци, българската армия е натовска армия. Във всички казарми у нас, където и да се намират – в "Гладно поле“ или в Добруджа, се обучават натовски войници. Затова в тях може да има испанци, италианци, германци - те са съюзници. Нали така беше и по време на Варшавския договор – нямахме нищо против руските войници, с които заедно отидохме в Чехословакия да потушаваме "Пражка пролет“.

България е неприятелска държава за Русия, без значение дали в казармите на "Гладно поле“ има "натовски“ войници. И няма нужда от руски бомби. За любителите  на руска пропаганда те вече са паднали където трябва – върху главите им. Дали пропагандата идва от Кремъл, Митрофанова, БСП или "Възраждане“ – няма значение.

И поразените от пропагандни бомби трябва да признаят безспорния факт – българските войници са натовски войници. Такива са и в казармите на "Гладно поле“.
Още новини от Политически новини:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.