close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Браво на патриотите – искат по-сплотено и силно ДПС, ще го имат
©
14:46 / 11.06.2021
386
"Ние, "БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“, считаме, че с политическата си дейност и изявите на политическото си ръководство партия ДПС показва, че е антибългарска, противоконституционна, етническа партия. Приканваме всички българи да се включат в инициираната подписка, която ще бъде внесена в прокуратурата на Република България, с искане за иницииране на производство по реда на Глава пета от Закона за политическите партии относно прекратяване на Политическа партия "Движение за права и свободи“ на основание чл. 40, ал. 1, т. 2 от ЗПП“, заявяват от коалицията.

Така започва предизборната кампания на новата патриотарска формация, в която Волен Сидеров е сменен с резервата Веселин Марешки. Това е поредната идиотска закачка, с която "патриотите“ се надяват да се шмугнат в българския парламент. Идиотска и вмирисана история, тъй като я въртят от 30 години. Толкова втръснала манджа, че и да обичаш страната си, няма как да обичаш самозваните патриоти в нея.

Как не разбраха, че с подобни изцепки през годините направиха ДПС фактор в българската политика и нямат никакъв шанс да изчегъртат нещо, които стои по-добре от тях на политическия терен. Всъщност, може и да разбират, но краткотрайни политически дивиденти ги карат да полудяват и да се държат като дебили. Няма да им помогне и глава пета от Закона за политическите партии. Заради такива фойерверки – да забраним ДПС, останаха извън 45-ото Народно събрание, а за следващото се клатушкат на границата.

Атаките към ДПС сплотяват партийните редици повече от всички приказки и митинги на света. Преди изборите на 4 април Ахмед Доган каза: “Вече три десетилетия почти всички новопръкнали се партии и коалиции задължително се позиционират и търсят политическа идентичност спрямо ценностната система на Движението. Не е лошо да бъдеш управляващ параметър в геометрията на политическото пространство.“

Точно това направи Христо Иванов, когато се завлече с гумената си лодка на Росенец – позиционира се спрямо ДПС и влезе в неговия "управляващ параметър“. Това определено не беше успех и на изборите остана след ДПС.

Патриотарите са в "управляващия параметър“ на ДПС от 30 години и затова не са мръднали крачка напред. Докато забраняват ДПС, ще го видят по-сплотено на 11 юли. Ще получат това, за което се борят.
Още новини от Политически новини:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.