close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
ДПС Пловдив издига Ахмед Доган за водач на листата
©
18:30 / 14.08.2022
1454
Доктор Ахмед Доган да е водач на листата на ДПС в Пловдив, реши общинското ръководство. "Почетният председател на Движението е нашият логичен избор, тъй като се ползва с огромното уважение на общинската структура и всички изпитваме респект пред това, което е направил за правата и свободите ни“, коментира общинският лидер Али Байрам. "Издигаме една достойна кандидатура, която е обединяваща и респектираща“, каза още той.

"България има нужда от ДПС и то ДПС във властта, за да може да има сигурност в страната и стабилност в тези тревожни времена и да преодоляваме кризата",заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в Кърджали.Думите му бяха продължение на решенията по последния Централен съвет на партията, който очерта преди дни позициите на ДПС за предсрочните парламентарни избори на 2 октомври.

"Призовавам всички структури на ДПС много сериозно и отговорно да се отнесат към тези избори, защото България има нужда от ДПС. България има нужда от Движението за прави и свободи дори и във властта, за да има сигурност и стабилност, за да има преодоляване на кризите в България, категоричен бе тогава Мустафа Карадайъ. Централният съвет на ДПС определи критериите за номинации на кандидат-депутати и процедурните правила за издигането им. Те са: избираема личност с обществен авторитет, която споделя идеите на ДПС и идеите на либерализма“, каза Карадайъ.

"Омразата, разделението, противопоставянето и реваншизмът не могат и не бива да бъдат инструменти за правене на политика, политиците трябва да обединяват, а не да разделят, категоричен бе той. Карадайъ коментира опитите на БСП и "Продължаваме промяната" да пришият Движението към ГЕРБ и коментира: "Давали сме оценка на модела ГЕРБ. В някакъв момент се появиха едни случайни субекти, самонарекоха се "Промяна" и казаха: Ние променяме модела ГЕРБ и тъй като нямат ценностна база, нямат визия за развитие на страната, а и видяхме тяхната управленска немощ, добавиха ДПС. Много ми е любопитно някой да дефинира какво точно се има предвид под понятието модела на управление ГЕРБ - ДПС.", каза още лидерът на ДПС.

"Нов голям приоритет към програмата си изтъкна ДПС в последната седмица. Той е опазване и развитие на културно-историческото наследство, както и превръщането му в ресурс за развитие. Нещо повече ДПС гледа на културно-историческото наследство като връзката на България с Европа. То е Кодът на обединението, заяви Мустафа Карадайъ по време на дискусията "Бранд "Родопи" - новата визитна картичка на Кърджали и Региона", заяви още Карадайъ.


Още новини от Политически новини:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.