close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Лидерите на победените партии подават оставки и се смиряват. Иначе президентска република
©
13:09 / 13.10.2022
318
Победените партии да си видят резултатите! Гласът народен и Божий ги е сложил под 500 000 гласа - до една, написа бившият депутат Георги Марков.

На първите свободни избори за обикновено Народно събрание на 13 октомври 1991 г. ДПС имаше 7% с 420 000 гласа. 

Страдалците от БЗНС "Н. Петков" с 200 000 не влязоха в НС.

Бойко пак ви победи, и то убедително, въпреки машините. А вие се държите като победители, бъркайки желаното с реалното. 

От сутрин до вечер ни надувате главите с ЕС и евроатлантическите ценности. Кажете: Къде видяхте лидерите на победилите партии, и то по време на война, да правят крачка назад или встрани?

В Англия премиер стана Лиз Тръс, в Италия - чаровната Джорджия Мелони до края на месеца ще е първата жена премиер на страната.

Войната не е танго - победилите на избори лидери да правят крачка назад или встрани. Те могат да крачат само напред до следващите избори.

Изборите в атлантическия свят се правят от партии, а не от научно-техническите съюзи и НПО.

Къде видяхте по време на война, мигрантска вълна и подновена пандемия, експертни правителства в Европа?

България има само един подготвен политик, и то с опит, и то победител на изборите, който в момента става за премиер. Това е Борисов. 

Лидерите на победените подават оставка в европейския свят и се смиряват - война е. 

Имате комплекси от Бойко, че е управлявал 3605 дни, а вие не може да го докарате до 365. Но не ги изкарвайте на гърба на народа и държавата. Не ни вкарвайте в национална катастрофа.

Видя се, че не можете да управлявате, не ставате и за опозиция. Отиваме към президентско управление до 2025 г. без промяна в Конституцията. Това е положението.
Още новини от Политически новини:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.