close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Може ли и ГЕРБ да стане партия на промяната като БСП? Може – вижте Овчаров, Гечев, Ерменков...
©
14:21 / 24.11.2021
691
БСП вече е партия на промяната, тъй като четири години се е борила неуморно срещу ГЕРБ и Борисов. Тази новина се търкаля от 4 април насам, когато започна "изчегъртването“. След 14 ноември  изчегъртани се оказаха  БСП, ИТН и ДБ, за кръжока на Мая да не говорим.

Но това няма никакво значение за промяната. Най-битите на изборите партии се готвят да управляват, тъй като така искат победителите – Радев и неговата ПП. А битите не се и дърпат – подадоха оставки, но се навъртат около парадния вход на властта без никакво чувство за срам.

Дългът за промяна бил по-силен от чувството за срам. Така партийни идиоти, за които дори не сме гласували, се готвят пак да ни изнасилят.

БСП се оказа най-променената партия на света. Дори Румен Овчаров, Румен Гечев и Таско Ерменков толкова са променени, че са неузнаваеми – претърпели са пълна промяна. Толкова драстична, че "демократите“, които стартираха приказките за ново правителство, ги допуснаха на масата за преговори. Тримата обясняват как да изглеждат енергетиката и икономиката, как да ги променим, за да е щастлив народът. Представяте ли си каква наглост!

"Демократите“ наистина ли не знаят с кого са една маса? Или това е планирана амнезия в името на властта. Тези тримата са като манекени на катастрофите, които ни сполетяха при управленията на БСП. Бяха бити с камъни, но днес имат думата какво да е новото правителство.

Господа "демократи“, тримата другари трябва да бъдат гонени от всяка маса, на която драпат да седнат. И да получат сто тояги на голо, ако ви говорят за енергетика и икономика. А вие ги пускате във властта, откъдето ще си тръгнете, а те ще останат, бъдете сигурни.

БСП се променила, тъй като била в опозиция дълго време. И тъй като сега ще управлява, а опозицията ще е друга, отваря се голям шанс пред ГЕРБ – след две-три години да е новата партия на промяната след стореното от Овчаров, Гечев и Ерменков.
Още новини от Политически новини:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.