close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Нашите руски изтърсаци пак тичат в Москва – на инструктаж за подривна дейност
©
16:07 / 20.02.2024
1006
Няма официално потвърждение от "Възраждане“, че трима нейни депутати са на посещение в Москва, но те бяха разкрити от самите руснаци – техните любезни домакини.

Ангел Георгиев, Коста Стоянов и Ивелин Първанов са там на инструктаж. За какво друго може да си в Дипломатическата академия към външното министерство на Русия.

Няма нужда от криеница. Още преди година Митрофанова обяви Костадин Костадинов за нейн любимец. Хората от проруското образувание "Възраждане“ не се крият и открито проповядват интереса си към руската външна политика, която е откровено антибългарска. Сега юнаците на Копейкин са отишли в Москва за повече подробности как точно да водят своята подривна дейност на българска земя.

Когато стане напечено, някои от нашите руски изтърсаци тичат към Кремъл – да се натегнат или да ги натегнат. По време на пандемията Румен Петков от АБВ отиде в Москва да договаря руската ваксина "Спутник V“. Той беше наясно, че е по-лесно да кацне на Луната, отколкото руска ваксина да дойде у нас, но и той използва суматохата за инструктаж.

Какво им набиват в канчетата на нашите руски изтърсаци? Руснаците са пределно ясни – обясняваме на вашите хора новата ни Концепция за външна политика от март 2023 година. Там е записано, че битката е срещу "неприятелските държави, пълен отказ на такива държави и техните обединения – НАТО, Европейски съюз, Съвет на Европа - от антируския им курс“.

За Москва ние сме неприятелска държава. Това означава, че тримата пратеници там са неприятелски за България депутати. Още по-неприятелски настроен към страната ни и е този, който ги е пратил.

Тримата господа се връщат с инструкции как "Възраждане“ и цялата русофилска паплач у нас да променят проевропейския курс на страната. Това е подривна дейност под носа на всички, които знаят, че е такава и имат задачата да противодействат на руската заплаха.

Нищо не правят. Дори в един сутрешните си парламентарни спектакли Бойко Борисов изтърси, че "Възраждане“ не е проруска партия. Айде бе! Обучават депутатите й на тънкостите на руската външна политика, те отричат българската външна политика, а ние продължаваме да се лигавим с политически коректни изказвания.

Когато беше от отбора на "Възраждане“, бившият пловдивски депутат Елена Гунчева настояваше да дадем на руснаците координатите на Министерския съвет, за да решат въпроса с една точна ракета. Кои координати още настоявате да им дадем?  


Още новини от Политически новини:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.