close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Радев, тези ли са "най-добрите", които инсталира във властта? Защо шикалкавиш?
©
16:36 / 17.05.2022
373
По-голямата част от обществото ни не е доволно от управлението на страната ни. Това показват социологическите изследвания както и разговорите между близки в кръчмата, във фризьорските салони, фитнес залите, академичните среди, циганските махали и между хората на изкуството. Повечето недоволни сочат като виновни Кирил, Асен и Лена, забравяйки този, който ги инсталира във властта, пише политологът Надал Алгафари.

Преди време, Радев даваше прочувствени изявления, как правителството на Борисов раздало пари ей така. Намекваше за корупционни практики за злато и банкноти в чекмедже. Тръбеше по всяка медия, че тогавашното правителство е лошо за България и се стигна да размаха юмрук пред канцеларията му. Той си хареса и "най-добрите" и ги инсталира в служебен кабинет. Той, Радев, заяви пред българският народ, че тези негови избраници са най-добрите и най-можещите министри. След това, направи всичко по-силите му да прокара машинното гласуване и така да елиминира голяма част от поддръжниците на ГЕРБ и БСП, за да даде превес на неговите "най-добри".

Къде е сега Радев? Какво каза за съмнителните сделки с посредниците на енергия? Къде е "справедливият му" юмрук? Какво направи за националната сигурност, тоз' радетел за добруването на хората в България? НИЩО. Мълчаливо шикалкави и залага отново на нов проект.

Избраният с най-нисък резултат за президентски избори инсталира тези "най-добри", които с ведри стъпки водят държавата към перфектната икономическа буря. Раздаването на пари, вече не от джипове, а от коалиционни седенки е в разгара си. Задлъжняване на държавата ни като сегашното не е било никога. Неговите "най-добри" са като пилета в кълчища. Нито знаят как, нито искат да се научат. Одобрението на Радевите "най-добри" се срива във всички слоеве на обществото. 

Президентите по света се опитват по време на вторите си мандати да останат в историята с успехи.

Радевите са:

Нарушаване на конституцията.

Най-нисък резултат на президентски избори.

Инсталиране във властта на най-добрите не можещите, най- добрите неопитни и вероятно най- добрите разрушители.

Единственият президент на Европейска държава, твърдящ, че Крим е руски. 

Президент, който заедно с инсталираните от него "най-добри" направи така, че да бъдем приемани като руски подлоги в Европа и да сме презирани от Русия.

Човек, който съсипа 130- годишна партия, която го издигна и избра за президент.

Него ще изтърпим още няколко години, но да се поправят последствията от неговите решения и действия ще са нужни десетилетия.
Още новини от Политически новини:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.