close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Шеф в Локо за Бруно: Балканска работа! Язък, че 17 години е живял в Германия!
© Plovdiv24.bg
14:34 / 11.11.2020
670
Съветникът по спортно-техническите въпроси в Локомотив Пловдив - Чавдар Цветков, коментира раздялата на Бруно Акрапович с клуба. Цветков не скри учудването си от хода на босненеца и заяви, че Акрапович винаги се е радвал на голяма подкрепа от ръководството. 

Здравейте, г-н Цветков. Как ще коментирате раздялата на Бруно Акрапович с клуба? 

- Какво да коментирам? Балканска работа. Той загуби уважението на пловдивската общественост. Язък, че е живял 17 години в Германия. Не се прави така. 

Усеща се огорчение във Вас от начина, по който сте се разделили. 

- Чудя се, все пак е живял 17 години в Германия, там не правят така. Но все пак му желая успех. 

След случилото се феновете се разделиха и полюсите са крайно различни, как смятате, че трябва да бъде приета подобна ситуация? 

- Всеки си има мнение, това е моето. Никой не оспорва нещата, които е постигнал, но не забравяйте, че зад тези успехи стои и президентът. Никой треньор в България не е имал такава подкрепа. Да, постигна успехи, но се надявам, че пак ще ги имаме. 

В последното си интервю Акрапович заяви, че близки до клуба хора всяват напрежение и дори искат отборът да губи. Каква според Вас е причината за този коментар и възможно ли е подобни ситуации да са го подтикнали да поеме към "Армията"? 

- Този въпрос е към него, нека каже кои са тези хора. Като кажеш едно, трябва да кажеш и две. Аз чувам тези неща от него, нека той коментира. Но пак казвам, че такава подкрепа спортно-технически от президента, никой не е имал в България.

Една ера на "Лаута" приключи, но пък решихте да гласувате доверие на Александър Тунчев за нов треньор. Колко временен всъщност е неговият пост? 

- Всеки треньор е временен, знаете. Млади хора са, аз смятам, че това е правилният избор на този етап.

Поставили ли сте цели пред Тунчев и неговия щаб? 

- Целите си ги определя президентът. Трябва да продължим така, дай боже и да надграждаме. Нито е първият треньор, който си е тръгнал, нито е последният, но според мен не беше това начинът.

Интервюто е на gong.bg
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.