close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Али Байрам: Общината да се погрижи за своите жилища в "Източен"
©
11:02 / 28.03.2024
1294
Общинските жилища в район "Източен“ са в окаяно състояние, алармира общинският съветник от ДПС Али Байрам. В питане до кмета  на града той обърна внимание на този сериозен проблем на сесия на Общинският съвет.

"В тези жилища има наематели, които плащат наем, но какво получават срещу това? Общите помещения са без парапети, избите се пълнят с вода. Общината не полага грижи за своята собственост, това нормално ли е“, попита Байрам.

Той настоява общинското предприятие "Жилфонд“, което стопанисва жилищата, да изпълни задълженията си  и да направи общинската собственост годна за живеене.

"Да живееш в общинско жилище в "Източен“ става опасно. Това не е от вчера и този проблем трябва да бъде решен, ако твърдим, че живеем в цивилизован европейски град. Пловдив не е само центъра на града и лъскавите офис сгради. Всички хора във всички райони имат право на нормален живот и общинската власт е длъжна да създаде необходимите условия“, казва Байрам и настоява за отговор какви мерки ще предприеме администрацията.
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.