close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Служебното правителство в коалиция с Дубай
©
14:57 / 14.05.2021
412
Целта на служебния кабинет е онази част от олигархията, която живее извън страната, да върне позициите си в управлението на държавата. Финансовият министър да отговори живял ли е новият шеф на НАП в Дубай в последните години. Този въпрос отправи на пресконференция в ГЕРБ днес бившият депутат от партията Тома Биков.

Скандалните назначения са свързани само с едно място, очевидно има нов коалиционен партньор. Този коалиционен партньор на последните избори взе 3 и нещо процента, на следващите може да вземе и 5%, продължи Биков, визирайки Васил Божков.

От своя страна бившият финансов министър Кирил Ананиев заяви, че оттегля подадената си ръка към Асен Василев, който оглави ведомството. "Новият финансов министър стана маша за постигане на целите на други хора", заяви Ананиев.

Бившият вицепремиер Томислав Дончев също взе отношение - дали това е опит за овладяване на държавния апарат, вероятно - да, каза той. Според Дончев два са съществените въпроси: Всички тези нови кадрови попадения чие предложения са? Те не са срещнати на тротоара, а предложени от някой. Кой? Вторият въпрос е кой ще нови отговорност - министър, министър-председателя, г-н президента?
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.