close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
82147 българи, сред които 4740 пловдивчани, разбирате ли проблема "Копейкин"?
©
12:15 / 29.10.2021
1344
На последните парламентарни избори – 11 юли тази година, за партия "Възраждане“ гласуваха 82147 българи, от които 4740 пловдивчани. Предполага се, че и на 14 ноември бройката ще остане в тези граници. Ако значително ги надвиши, проблемът става много сериозен. Защо?

В края на годината по традиция ни плашат с пророчествата на Нострадамус, или в най-добрия случай  – на баба Ванга. Най-популярните са, че водата ще се надигне и земята ще потъне. Българинът е петимен за подобни новини и се отнася към тях с особено настървение. За него това е реалната заплаха – че светът може да свърши, а заедно с него и кроткия му живот. И докато се чуди ще се надигне ли водата, с безразличие приема да бъде наричан олигофрен, малоумник и част от пасмина.  Така  лидерът на "Възраждане“ Костадин Костадинов преди време нарече хората, които протестираха  срещу елха, дарена на София от Москва и накичена по кремълски. Да оставим настрана, че това е може би първият протест в света срещу елха.

Протестиращите са олигофрени и малоумници за самозвания националист Костадин Костадинов, лидер на проруската партия "Възраждане“, за когото патриотизмът е да обичаш Русия.  Такива са българите и в очите на руските дипломати у нас, качили обидите на Костадинов на официалния сайт на руското посолство. Това беше невиждана наглост!

Ето това е реалната заплаха пред българина, втренчен в Нострадамус – пасмината от български "патриоти“, обичащи  най-вече Русия, и техните вдъхновители и почитатели от руското посолство.

А днес Костадин Костадинов – Копейкин, който е и кандидат за президент, предлага болниците, в които умират хора от ковид, да бъдат глобявани, тъй като лъжели, че се умира от вируса и само прибирали парите за лечение на болни от ковид.

Наистина ли сме такива олигофрени, малоумници и част от пасмина, които не разбират проблема "Копейкин“. Какво мислят тези 82147 българи, сред тях и 4740 пловдивчани, за вдъхновения от подобни дивотии техен лидер? Дали на 14 ноември ще потвърдят вота си от 11 юли?

И водата да се надигне, и земята да потъне, истинската заплаха пред българина е да не разбере колко важни са тези избори. Иначе ще си остане малоумник и олигофрен, потънал в кремълската пропаганда.
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.