close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Ако Ботев и Локомотив спрат да играят, спира и Михайлов, спира и Гонзо
©
14:46 / 13.11.2023
329
Европейската футболна квалификация между България и Унгария няма да се играе в Пловдив. Това е официалната позиция на Общината, която се мотивира със строително-мантажни дейности около окончателното довършване на стадион "Христо Ботев“.

Рекетът на БФС към Пловдив е неуспешен. По неясни причини мачът беше преместен тук и то без публика. Било по решение на УЕФА. Не, това е решение на БФС, съгласувано с УЕФА. Нашите рекетьори се опасявали от възможни безредеци. Защо безредеци на мач с Унгария, който е без никакво значение за българския отбор.

Мощен протест срещу ръководството на БФС – това се очакваше на мача с Унгария, а не безредици, които сънуват безумците във футбола ни. И за да няма "безредици“ – мачът да е в Пловдив и без публика. Лесна работа!

Само че плиткоумието, което владее БФС, се стоварва върху главите на неговите деца. Ами сега?

Апокалипсис за българския футбол, ако няма мач, тръбят Михайлов, Гонзо и други директори. Георги Иванов щял да отнема лицензи на Ботев и Локомотив, ако мачът не е в Пловдив. Спират да играят футбол, заканва се и Михайлов.

Идеален повод да се отнеме лицензът на Михайлов, Гонзо и всички директори. Заради доказана некадърност, безхаберие и съсипване на националния отбор. Идеално време за "безредици“.

Дали Гонзо и Михайлов си дават сметка, че ако няма мач и последствията са лоши, първи ще бъдат изнесени от БФС – тихо и кротко, без безредици.

Сега ще стоварят цялата вина  върху Пловдив, без да проумеят очевидното – спрат ли Ботев и Локо, спират и те – завинаги.

Но те така и ще направят – спира този БФС. Продължението е без Михайлов и Гонзо .

Губи и Пловдив - сигурно за дълго време тук няма да играят националите. Колеблива нова местна власт - днес така, утре друго. Така не се прави!
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.