close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
"Братство на почтените", рече Румен Радев, а излезе прасенце касичка – номерът на китайката
©
15:22 / 08.09.2021
885
Искате ли да разберете къде са ви вързали и как ще реагирате, ако сте наясно с възела. Това е труден номер и се твърди, че никой не го е разгадал. Нещо като номера на китайката. За този номер няма литература, а само една история, която може и да води към вярната следа.

Един ходил при китайска проститутка, но отказал да плати. На сутринта се събужда и вижда на гърдите си голям камък с бележка, на която пише: “Номерът на китайката". Патка с патка, рекъл нашият човек и метнал камъка през прозореца. Докато проследявал полета му, погледът му спрял на бележка, закачена за черчевето: “Камъкът е вързан за левия ти тестис!". Без да му мисли мъжът скочил през прозореца, защото бил на втория етаж и си помислил: “По-добре със счупен крак, отколкото откъснат тестис". Както летял надолу мярнал бележка на стената: “Десният ти тестис е вързан за крака на леглото“. Твърди се, че това е номерът на китайката.

С този номер един куп хора влязоха в парламента, като на площадите вързаха едни други хора и им написаха бележка, че ще работят в тяхна полза. За по-сигурно им сложиха и камък на гърдите.  

Забъркването на пророк Мохамед в тази история е малко пресилено, но един етнически лидер от Пловдив  навремето опита номера на китайката. Той цитира пророк Мохамед, който казал, че половината ислям е в чистотата. Така господинът искаше да амбицира жителите на “Столипиново" да чистят около блоковете си. Той се опитваше да разчисти и  камарата от камъни върху гърдите им. Само че те – жителите на квартала, изповядвали другата половина от исляма. Това беше техният номер.

Затова сега ще протече обратният процес, тъй като не всички са наясно с номера на китайката, имат си свои номера. От прозорците на Народното събрание ще хвърчат депутати – кой с бюро, вързано за тестисите, кой с папка  за левия или десния крак. И все такива, които миналото лято връзваха хора и писаха бележки. Все такива, които си мислеха, че са разгадали номера на китайката.

Мая Манолова си въобрази, че като каже на Трифонов: "Обещай му нещо на Христо Иванов, пък после го излъжи“, е готова за министър-председател. Патка с патка, би казал нашият човек с китайската проститутка. Нормално е да излети от парламента опозорена след безброй ялови политически подскоци. Може и боса – никой няма да обърне внимание.

За последно Татяна Дончева беше представена като прасенце касичка на мафията от сценариста Филип Станев. Подхваща я специализираната прокуратура, която Дончева иска да закрива. Възможно е тя самата да бъде закрита – също през прозореца на парламента.

Самият Филип Станев, заедно с Тошко Йорданов, изглеждат като вързани. Наясно са, че имат камък на гърдите и бележка: "Знаем какво направихте миналото лято“. Очаква се те да станат причината за мощен протест под надслов: "Долу антипарламентаризма, долу идиотизма!“.  

И от прозореца отсреща ги гледа Румен Радев – все така мило и безотговорно. Те били от "братството на почтените“, рече той с вдигнат юмрук. Дали не се е събудил с камък на гърдите и бележка.


Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.