close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Буратино, Буратино се наричам, но копейки никак не обичам
©
11:13 / 25.03.2024
936
"Този цирк трябва да престане", заяви с мъдрост равна на тази на самия цар Соломон вождът и учител на "Възраждане" Костадин Костадинов. Каза го в ефира на  БНТ, където винаги е скъп гост. "България има нужда от нормализация, има нужда от приключване на тази политическа правителствена и парламентарна криза, и единственият начин за това са новите избори. Но не съм оптимист. Мисля, че тази евроатлантическа шайка ще се разбере", заяви този нов Марк Аврелий, пише Светослав Пинтев за Фактор.

И аз така мисля. А именно Коцето ще е основната причина да 

плеснат с ръце и да се прегърнат

Той вече роди онази заплаха, която ще  сплоти "евроатлантическа шайка“. Но знае ли човек...

"Възраждане“ предлагат със законопроект да хлопнем вратата на НАТО от външната страна, когато от лагера на Путин се чува, че този доказано ирационален стратег и геополитик се кани да нахлуе в прибалтийските държави, Молдова или Грузия,  моля ви се. Предпочитал да е страна от Алианса, защото силно се съмнявал, че при хибридна атака ще се задейства член 5, а липсата на реакция щяла за доведе до незабавен разпад на Северноатлантическия пакт и тържество на путинизма по цялата планета. "Да живеят всички БКП-та, по всички земни кълбета“, както гласеше един лозунг от незабравимото миналото. 

Мечтата на идиота,

както пък се изразяваше Остап Бендер. 

Ала една страна, която излиза от НАТО за Путин е просто сбъднат летен сън.  Интересното е , че тези които Коцето нарича "евроатлантическа шайка“, също никак не се притесняват да се заиграват с тази тема. Така чувам.... 

Цял ден ми звучи в главата един странен рефрен, който си съчиних, когато научмих, че "Възраждане“ внесли в Народното събрание законопроект за излизане на България от НАТО.

"Буратинно, Буратино се наричам, но копейки никак не обичам“, си тананикам вече почти едно денонощие, без да знам защо. Накрая се сетих, че подсъзнанието ми веднага е разбрало онова, което съзнанието ми, поради  чиста глупост, стопли доста по-късно.

30 депутати от "Възраждане“, 

начело с вожда и учителя

на родните путинисти Костадин Костадинов, са внесли в парламента искане за незабавно разглеждане на законопроекта, както вече знаете. 

А защо ли е това бързане в този драматичен момент и реалната заплаха за развод в сглобката.  

Да не би едната страна от "евроатлантическа шайка“ да активира Коцето и неговите безумия за излизане от НАТО, за да сплоти "шайката“ в момент, когато главатарите не могат да разделят баницата, но се и опасяват тя да не изчезне като във вълшебна приказка, което никак не е изключено.  И викат на помощ други приказни герои.

Точно в този драматичен момент

като джин от вълшебна лампа излиза Коцето,

за да изпълни "молбата“ на единия главатар.  В смисъл на 'невидим демон', арабски дух на пустинята, който изпълнява желания, а не напитка, която се пие в големи количества, може с тоник и лед.

Или Коцето изпълнява поръчка и на двете страни, на цялата шайка от главатари. 

"Възраждане“, разбира се, свято пазят соц традициите. Те  са като тъкачка многомашинничка-ударник, винаги ще изпълни всички височайши желания..    

Не е луд Копейката, че яде от зелника,  другари и господа, това е съвсем сигурно.

Всичкото Мара втасала, само от НАТО още не е излязла. Тогава ни чака такъв живот, че само си викам: “Дано Костя да стане вицегубернатор на Путин и да направи от България пак едно уютно концлагерче.  Както си беше едно време". 

Не за друго, а защото 

съюзниците на Путин често падат от прозорците

Големият руски журналист Александър Невзоров даже съветваше московчани и жителите на родния му Санкт Петербург  да не минават под високи сгради, защото със страшна сила може да им се стовари отгоре някой губернатор, депутат от "Единна Русия“ , висш мениджър от "Лукойл“ или "Газпром“или друг подобен урод....   

                                         

Ала при Путин петата колона никога не се инсталира във властта, напротив, първо с нейните лидери се разправят, за да не лапат активите, предназначени за кооператива на путинските приятели "Озеро“, а и да не се мислят за големи герои. Питайте атамана на казаците в Крим, Игор Гиркин-Стрелков, Бойният котарак Мурц, който наскоро се самоуби и ред други идейни борци за парични знаци и тържество на Новорусия.  

Дори свръхбогатите Швеция и Финландия със зъби и нокти драпаха да се докопат до НАТО, когато стана безпощадно ясно, че кремълският маниак размахва ядрения си топор с цел шантаж на Запада, превърнал е страната си във военен лагер, напълно се е лишил от здрав разум и се изживява едновременно като Хитлер, Сталин и Чингиз хан, винаги е готов да нападне някого.

А у нас даже евроатлантиците се заиграват с темата за излизане от НАТО, за да не изчезне вълшебната им баница. А не се ли опасявате, че може да изчезнете самите вие, уважаеми?
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.