close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Георги Марков като "международен терорист и интригант"
©
17:11 / 28.12.2022
350
Българските медии много харесват Георги Марков, тъй като си въобразяват, че говорят с оракул – знае какво ще се случи в България, САЩ и целия свят. През ноември прогнозира, че републиканците на Тръмп така ще пометат демократите на изборите за Конгрес, Сенат и губернатори, че свят ще им се завие. Изобщо не се случи така и Марков лекичко сви перките си, защото трудно преброи губернаторите демократи, спечелили в републикански крепости.

Но е в стихията си когато говори за Орбан, Путин и Русия и как нещастните украинци ще изчезнат от лицето на планетата. Напоследък не е коментирал рекордната инфлация в Унгария, но знае какво ще се случи с Европейския съюз – ще се разпадне под напора  на Орбан и италианката Джорджа Мелони.

В "анализите“ си Георги Марков е блестящ като кремълски агент. Слушали сме само Зеленски. Не, Марков, и Путин слушаме денонощно. Сега се е захванал с Христо Грозев. "Стана ясно, че и в България имало разследващ журналист международник“, иронично отбелязва Марков. А през 2006 година досието му видя бял свят и от него цъфна агент Николай, после станал Стефан. Бил "идейно убеден" агент и е сътрудничил с "желание", е видно от докладите на водещия го оперативен работник. Ползван е от службите по линия за "Подготовка и опит за бягство от НРБългария". По негов донос е осъден състудент на Марков – искал да бяга в Италия.

"Моят отговор на обвиненията, че имам агентурно минало е: да си гледат работата“, казва Марков.

Ако няма нищо против, да му отговорим пак така – да си гледа работата. Неговият идеен брат Александър Симов, депутат от БСП, нарече Христо Грозев международен терорист и интригант. Определението така лепва за Марков, че думи нямам.

Прогнозите на Николай са като ланшния сняг. Но допускам, че медиите го ползват като шут – компроментиран с агентурното си минало, а и какво значение има, че обича Орбан и Тръмп.
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.