close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Гешев вече е политик със "Справедливост за България"
©
14:25 / 04.07.2023
275
"Основавам гражданско консервативно-патриотично движение "Справедливост за България" на основата на християнските и семейни ценности", обяви бившият главен прокурор Иван Гешев в живо излъчване във Фейсбук.

Той маркира и основните приоритети в програмата си: "Съхраняване на българската национална идентичност и консервативните ценности. Модерен патриотизъм под мотото "Бог, Отечество, семейство".

Възкресяване на усещането, че е гордост да си българин. Европа на Отечествата, не задкулисна диктатура на брюкселски чиновници. Независима съдебна власт. Мажоритарни избори. Възстановяване на справедливостта, смазана от престъпния олигархичен модел."

"Все още не съм освободен като прокурор, но когато това се случи, веднага ще пристъпя към реални действия за влизане в политиката", поясни Гешев. Според него е крайно време да се основе истински пробългарски политически проект, независим от влиянието на посолствата.

"Най-важното за мен е прекият контакт с хората, по този начин се избягва цензурата", каза Гешев.

"Управляващата класа винаги е искала да ограничи правата ни, но никога не сме поставяни в унизителна ситуация, в каквато сме днес", каза той.

"НС се превърна в убежище за имунитети, цялото ни общество чу подробности от записи. Всички видяха, че съдбата на България се диктува от чужди интереси. Никой не мисли за съдбата на народа. Това не може да се търпи повече. Върхушката е отговорна за демографската катастрофа, за емигрантите, за навлизането на неолиберални теории и практики, застрашаващи децата ни и семействата ни. Те умишлено поставят пречки пред инвестиции и предприемачи. Средната ни класа е унищожена и превърната в работещи бедни, превърнаха ни в потребители на некачествена и скъпа вносна храна, коментира бившият главен прокурор.
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.