close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Господин кмете, достатъчно търпяхте Богомил Грозев. Кого искате да доведе след  DJ Funky?
©
18:23 / 11.03.2021
911
След като шефът на ОИ "Старинен Пловдив“ Богомил Грозев назначи софийското си приятелче  Григор Чолаков, известен като DJ Funky,  за уредник на Античния театър, последваха комични ситуации. Първо кметът Здравко Димитров отказва да коментира назначението и твърди, че Грозев е човекът, който отговаря за уредниците. После обаче разговарял с Грозев и поискал прясно назначения уредник веднага да изчезне.

За повече яснота от общината пишат следната глупост: "Информираме ви, че  кметът Здравко Димитров поиска Григор Чолаков да бъде освободен като уредник на Античен театър в разговор с директора на ОИ "Старинен Пловдив". "Хората, които се назначават в ОИ "Старинен Пловдив“ се избират според професионалните им качества, на база автобиография и след провеждане на интервю от страна на ръководството. Факт е обаче, че снимките на Григор Чолаков, изтекли в медийното пространство, са смущаващи и самият той изяви желание да напусне поста си“, заяви след срещата Грозев и уточни, че ще подпише молбата за напускане още днес“.

Първо, назначението било работа на Грозев, после не било негова работа само, а и на кмета, накрая Чолаков духнал заради изтекли негови снимки, които не били особено прилични.

Дали кметът Здравко Димитров може да уволни Богомил Грозев заради тази изцепка, или и копче не може да му каже, спуснат от кой знае къде и от кого.

Дали кметът изобщо пита какво прави Грозев в Стария град и за колко пари работа е свършил за година и нещо в Пловдив.

Изглежда Здравко Димитров не може нито да го пита, нито да го уволни. Но може все пак да изрита DJ Funky, защото е по-лесно.

Кмете, ако уволниш Грозев, няма да има такива като Григор Чолаков/на снимката/. Защото кога е видял снимките Грозев? Преди или след назначението? Разбира се, че преди това, нали са приятелчета.  Сега и вие ги видяхте, господин кмете, и сигурно се сещате, че Грозев ви е пуснал по пързалката с надеждата, че и с пръст няма да го пипнете.

Добре, от снимките става ясно какъв човек е избрал Грозев за лице на емблемата на Пловдив. Само за това решение трябва, господин Димитров, да го върнете в София с наложен платеж. Другото е тежък компромис, който се пише на вашата сметка.
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.