close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
И Мангъров се издухал – АЕЦ, МАЕЦ, концесии, щял да ни оправя  
©
18:22 / 21.02.2021
625
Пълното издухване изглежда е нормалното състояние на политиците преди избори, а за кандидат политиците заразяването с партийни вируси е безпроблемно. След като вчера Цветан Цветанов обяви гръмко, че "Републиканци за България“ ще е трета политическа сила след изборите на 4 април, днес инфекционистът  Мангъров показа увереност, че АБВ ще влезе в парламента.

"Ще намеря разумни хора, с които ще се съюза, за да променим нещата, защото повече така не може. АБВ ще влезе в парламента. Хората трябва да отидат и да гласуват. Това не е по-опасно, отколкото да пазаруваш в магазина или да се возиш в автобуса. Всеки, който има ум в главата си, трябва да намери 20-30 минути и да гласува“, съобщи Мангъров.

Който има ум в главата едва ли ще гласува за АБВ, но откъде да знае Мангъров. Румен Петков го е пуснал да говори глупости, а покрай тях някои хора да се сетят, че има и такава партия, която на последните местни избори в Пловдив събра 314 гласа.

Мангъров сега е знамето на АБВ – вее се, плющи, та се къса. Така плющи, че щял да оправи и работата с новата АЕЦ, да прибира парите от раздадените концесии, да прави реформа в здравеопазването. И за капак – щял да се разбере с Бойко Борисов за съвместна работа  - били приятели.

Ей такива ги дрънка доктор Мангъров, сякаш е седнал вече на депутатската банка и с Борисов определят накъде да върви България.

Бащата на АБВ – президент Георги Първанов, се е сврял в килера от срам и вече каза защо е там – заради Мангъров. Какво ли още ще чуем от бореца срещу НОЩ – официално предизборната кампания не е започнала. По всяка вероятност Мангъров вече се вижда министър на здравеопазването, уволнил е Мутафчийски, Кунчев и Кантарджиев и се наслаждава на народното признание, че е ликвидирал пандемията за три дни.

На 4 април Мангъров ще изглежда като ударен с мокър парцал, но сега му е времето да изглежда като руски богатир. Ако беше отишъл с Румен Петков на скорошното му посещение в Москва, сигурно щеше да се върне и с една цистерна ваксина "Спутник V“. Иначе Мангъров бил десен човек, но само левите го разбирали.


Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.