close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Иван Тотев: ГЕРБ отново ще бие, в листата за Пловдив ще има промени
©
14:23 / 14.05.2021
603
В студиото на Plovdiv24.bg и ZaPlovdiv.bg  лидерът на ГЕРБ в Пловдив Иван Тотев говори за участието си в 45-ото Народно събрание , за Изборния кодекс, за извънредните избори на 11 юли, за състоянието на ГЕРБ, както  и за горещата тема в Пловдив – да изтеглим ли заем от 113 милиона лева?

"Радвам се, че приключението ми в 45-ото Народното събрание беше кратко. То беше катастрофа за парламентаризма. Онези, които твърдят, че е изпълнило задачата си – да свалят ГЕРБ от власт, се заблуждават и не отчитат факта, че ГЕРБ все още е първа политическа сила. Надявам се в следващото събрание да няма хора като Мая Манолова, Хаджигенов, Бабикян, които носят само негативизъм. Разчитам, че изборите на 11 юли ще определят един по-разумен и готов за работа  парламент“ коментира Иван Тотев.

Той прогнозира, че на новите избори ГЕРБ ще покаже по-добър резултат и отново ще е първа сила.

"Набързо скалъпеният Изборен кодекс е бомба, която може да избухне в ръцете на създателите му. Само с кодекс не се печелят избори и обикновено той се обръща срещу тези, които са го променяли“, каза още Тотев.  Той призна, че в листата на ГЕРБ Пловдив за изборите на 11 юли ще има промени.

"Не съм съгласен заемът, който се готви да тегли общинската администрация, да обслужи само автомобилите и инфраструктурата в града. ГЕРБ няма все още политическо решение дали да подкрепи предложението за кредит в този вид. Имаме свои предложения, предстоят разговори  и се надявам да стигнем до консенсус. Кредитът не бива да е средство, с което ще спасяваме мандата. Може и да е по-малък този кредит, но насочен към велоалеи, паркове и инфраструктурни проекти, които няма да затруднят движението в града“, коментира още Тотев.
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.