close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Изгонете руския посланик
©
15:18 / 03.03.2022
264
"Имаме си работа с психясали престъпници и мафиоти, които ограбиха руския народ. Сега се опитват да го направят и с Европа. Те разбират само от груба сила. Украинският народ не трябва да бъде оставен сам. Трябва да му бъде доставена изтребителна авиация и батареи. САЩ би следвало да обявят въздушното пространство над Украйна за забранена зона. Виждаме с какви думи се обръща руската посланичка Митрофанова към българите. Тя трябва да бъде изгонена незабавно", заяви съпредседателят на Атлантическия съвет на България доц. Момчил Дойчев пред БНР.

"Саботира се изпращането на елементарна военна помощ за Украйна от страна на вицепремиера Корнелия Нинова. В тази ситуация трябваше да бъде назначен за военен министър Тодор Тагарев. Изключително съм недоволен, че ДБ не поставя червени линии, както го прави Нинова. Призоваваме президента Байдън не само да проявява съчувствие, а да изпрати реална военна помощ, защото Владимир Путин няма да се спре с Украйна, а ще продължава да блъфира. Срещу него трябваше да има хора като президента Рейгън, Маргарет Тачър и папа Йоан Павел II. Надявам се да се появят. Надявам се да се осъзнаем, че свободата не е вечна и всеки един ден трябва да се борим за нея. Мислим, че всичко ни е дадено, но подарената свобода води до подобни деформации.

Днес на Шипка отново стана ясно, че 3 март не трябва да бъде национален празник, защото честваме чуждопоклонничеството. България никога няма да е успешна, докато балансира. Левски го е казал, че трябва да сме равни с другите народи. Това, че сме избрали евроатлантизма, слава Богу, успяхме да станем членове на ЕС и НАТО. В момента виждаме как един луд човек поставя света на ръба на ядрена катастрофа. Хората, които го подкрепят, ходелили са в Русия и знаят ли въобще руски? Националните предатели вече са подготвили китките, за да посрещат за трети път окупаторите на  "Орлов мост". Надявам се да се стегнем като народ, защото срещу нас се води хибридна война. В основните институции и медиите има проксита отдавна", каза още политологът.
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.