close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Как така Радев беше добър, а сега стана лош? Защо се правите на идиоти?
©
15:58 / 27.06.2022
384
Очевидно е, че стари истории трябва да се припомнят. Наложително е,  тъй като някои хора преди две години изглеждаха по различен начин. Толкова ли е къса паметта им или са станали по-големи гьонсурати. Сега са стиснали  юмруците, а не си ли спомнят? Какво като идват избори и трябва да се правят на идиоти.

Румен Радев и чалга дружките му действали координирано в провокациите срещу "Промяната“. Бил фурнаджийска лопата, мълчал като новобранец по френското предложение за РСМ. Това говорят сега онези, на които тестостеронът им бликаше от ушите, когато Радев  дефилираше с вдигнат юмрук и бяха готови паметник да му вдигнат до този на Съветската армия. Радев изведнъж станал лош президент. Сериозно ли говорите?

"В България се извършва смяна на поколенията в политиката, но това става с измама. Неразумната промяна намирисва, особено когато се ръководи от такъв шмекер като нашия президент Румен Радев, зад който без никакво съмнение седят руските тайни служби“, каза писателят Владо Даверов. Каза го тогава, когато днешите критици на Радев се бяха сгушили под юмрука му, готови да подкрепят държавен преврат.

Какво прави сега Радев, уважаеми идиоти и кресливи "борци“ срещу мафията? Прави същото, но без вашата площадна подкрепа. Ами подкрепете го пак, нали е вашият човек.

Но сега вече не ставал за нищо. Кога го разбрахте? Той никога не е ставал. Радев беше слаб президент в първия си мандат и слаб ще си остане във втория.

Не бил казал добра дума за никого, казват други критици. Напротив – каза добри думи за служебните си правителства, похвали Кирил Петков и Асен Василев, направи им правителство, което харесваше, но вече не харесва. И затова вие вече не го харесвате.

Само че вие му осигурихте втория мандат и сега бягате от отговорност. Държал се махленска клюкарка, защитавал руски интереси. Но той винаги е правил това, а вие го аплодирахте, когато излезе с вдигнат юмрук. Каквото и да говорите сега, това е вашият човек.

"Няма нищо по-страшно от активната глупост“, каза този ваш човек, цитирайки Гьоте. Може вече да сте разбрали колко пари струва , но сега изглеждате смешно. "Глупаците са най-неприятните крадци — те крадат едновременно и времето, и настроението ни…“ Пак Гьоте. Пак за вашата любов по юмрука. Наложително е старите истории да се припомнят.


Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.