close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Как така "десни" момчета са редом с агенти на ДС? Стига будалкане!
©
10:03 / 24.08.2021
435
"Кой ще плати масрафа за цялото будалкане? Вече три месеца ни пробутват сладникавия образ на Кирил Петков - тип Алексис Ципрас от "Сириза", които симпатично изговаря невинни лъжи и то с усмивка. Някои фотографи даже го докарват и до прилика с младия Пеньо Пенев", пише Евгений Михайлов.

Въобще не ме интересува дали Кирил Петков е канадски гражданин сега. Ясно е, че към датата на назначаването му от президента Радев е бил канадски гражданин. Факт е! Факт е и че Румен Радев и Кирил Петков са  нарушили Конституцията на България.

По важно ми е обаче да проумея как хардвардски възпитаник, учредител на ДБ, "десен" икономист, се съгласява да влезе в правителството на избраника на Решетников и Кремъл!?

Как това "дясно", харвардско момче с охота влиза в стратегическия екип на Александър Маринов - агент на ДС "Майстора", става колега на комунистическия следовател Бойко Рашков и на отрочето на Александър Лилов - Янаки Стоилов!? 

Как заиграва в отбора на запасните комунистически полковници, генерали и агенти на ДС, назначени в правителството, областните управи и областните управления на МВР!?

Всичко прилича на плоско скроена ПР-акция за пробутване на нов политически играч. Било за нов политически проект или за изплакване на окепазеното ДБ.

Ако ДБ си го искат за председател, мога да им пожелая на рамо да си го носят!

Ако народът си го иска за министър председател... значи Има такъв народ

И той си заслужава Радев, Атанасов, Иванов, Манолова, Бабикян, Слави, Тошко, Хаджигенов и Корнелия.Толкова ли сме тъпи, че да не погледнем истината в очите! А тя е: От Хардвард до БКП/БСП и ДС! И назад... към 1989!

Друг път ще питам: Защо три дни преди изборите от 4 април, Кирил Петков е канен за служебен министър и е бил готов да се откаже от канадското си гражданство?

Но това е свързано с въпроса: Кой ще плати масрафа от 130 милиона за два излишни избора с театрално предпоставен служебен кабинет на (п)Резидента?

А ни чакат и още едни! Дано!

Но...И утре е ден, и утре ще питаме...
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.