close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Какво търсиш в Пловдив, другарю Петков?А и ти, Мангъров?
©
15:35 / 09.03.2021
753
Лидерът на проруската партия АБВ Румен Петков от време на време идва в Пловдив и започва да громи наред. Сега е изборно време и се чуди как партийката му да прескочи бариерата от един процент и да се докопа до държавна субсидия.

Песента на Петков е една и съща – кое как трябвало да стане и не става, защото властта е некадърна. И започва да плещи каквото му падне, за да може мъждукащата му партия  АБВ поне малко да светне, да ни покаже, че още шава.

Днес отново е в Пловдив и ни съобщава за "крупна далавера". В рeзултaт нa вoдeни зaд гърбa нa пaрлaмeнтa и oбщecтвoтo прeгoвoри, минaлaтa ceдмицa в кaбинaтa нa миниcтър-прeдceдaтeля e пocтъпилo прeдлoжeниe oт CAЩ зa нoви oceм caмoлeтa F-16, и тo нa пo-виcoкa цeнa oт oбявeнaтa и плaтeнa зa прeдишнaтa пoръчкa минaлaтa гoдинa, съобщава Петков. Въпрocнaтa кoрecпoндeнция нe била oфициaлнo зaвeдeнa в дeлoвoдcтвoтo нa министерството нa oтбрaнaтa. Петков настоява министър Каракачанов нeзaбaвнo дa oпoвecти прeд бългaрcкитe грaждaни тази "тайна операция".

Петков да не би да си е въобразил, че на него ще оставят някакви военни сделки, каквито и да са те. След като се разходи до Москва да натиска за руската ваксина, Петков вероятно е поел ангажимента да следи зорко за сделките на министерството на отбраната и да докладва в Кремъл.

Само че Петков вече никой не го бръсне за слива у нас, та да му дава обяснение. Особено след като е взел доцент Мангъров под крилото си и го развежда като панаирджийска мечка. И днес от Пловдив Мангъров отново изговори какво мисли за пандемията – все едно и също с надеждата, че му пазят мястото на здравен министър. Щял да сваля мерките, щял да отваря държавата, щял да оправи света. 

Тази двойка си е лика-прилика. Единият се е ориентирал към геополитически лъжи и манипулации - руски агент без прикритие, а другият уж бил десен човек, но АБВ го взела под крилото си и той се отдал на милувките й съвсем безсрамно. Лъжат го, че ще става депутат, а и той вярва.

Пак да припомним - на последните местни избори в Пловдив АБВ събра 314 гласа. Тогава какво търсиш в града, другарю Петков? А и ти Мангъров?
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.