close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Копейкин едва държи: Избори или преврат и революция
©
12:30 / 20.03.2024
836
"Не трябва да бъде съставен кабинет. Ние ще гласуваме против. В този пошъл политически сценарий, в който участва управляващата коалиция - ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС, потъват надеждите на българите за нормална държава. Успешна ротация означава неуспешно развитие за България. В момента се случва нещо безпрецедентно за последните 34 години. Такива пошли политически игри, такива пошли спектакли, такъв цирк. Единственото нещо, което ще постигне е още по-ниска избирателна активност", заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов пред медии в паралмента.

"След като ПП-ДБ нарекоха Мария Габриел "красивото лице на мафията", сега ще седнат да преговарят отново с "красивото лице на мафията". ГЕРБ използва ПП-ДБ като прах за пране. Сега нямат проблем да бъдат използвани като кърпички, с които да си измият ръцете. Всичко, което се случва е на гърба на българските граждани. Тази престъпна шайка, превърна собственото си политическо оцеляване в залог за развитието на България. Те поставят на карта бъдещето на нашата страна. Тук не става дума нито за принципи, нито за политики, ние слушаме само за постове и министерски кресла. Тук става дума за плячка - разбират се над трупа, как да я поделят, посочи Костадинов.

"Изборите пречистват всичко. Другият вариант е преврат или революция. Това са трите форми на промяна - избори, преврат и революция", отбеляза Костадинов.
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.