close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Копейкин крайно възбуден: Искаме да управляваме самостоятелно
©
10:47 / 15.11.2021
331
"Целта на "Възраждане" е да управлява България самостоятелно. Нашата подкрепа ще продължава да расте, докато не станем първа политическа сила", заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов, известен още като Копейкин.

"Ние многократно сме заявявали, че не гледаме партиите като имена, а като програми и платформи. В тях няма разлики по отношение на политиките. Никой не коментира демографския проблем. Здравната и образователната криза също са еднакви застъпени при тях", обясни той. "Нашите избиратели искат нормален и спокоен живот. Всички ние страдаме еднакво от наложените ограничения.

"Аз смятам, че правителство ще има, защото такова е желанието на Американското посолство, което управлява политическите процеси у нас. То обаче няма да бъде стабилно", заяви още Костадинов.

Лидерът на "Възраждане" се обяви и против въвеждането на еврото.

"Няма разлика между предишните и сегашните управляващи. Всички страдаме от ограниченията на правителството на Радев, което продължи ограниченията на правителството на Борисов. Между очакваното редовно правителство и служебното няма да има голяма разлика. Асен Василев подписа за въвеждане на еврото от другата година, а ние сме против това. Правителство все пак ще има, защото такава е волята на американското посолство.То няма да издържи дълго.

Пропагандно клише е, че сме подобие на "Атака“, "Възраждане“ е явление, при нас няма разлика между думи и дела", допълни Костадинов.

Той отново поиска отпадането на ваксинациите и зелените сертификати. На въпроса кого ще подкрепи на балотажа за президент тази неделя, Костадинов отговори, че непоискана подкрепа не се дава. Щели да си поставят условията и тогава да решат.

"Условието за подкрепа на президентските избори ще е отпадане на принудителната ваксинацията и на зеления сертификат в България", обясни Костадинов.
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.