close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Копейкин съвсем превъртя - сравни се Де Гол
©
13:28 / 31.07.2023
139
Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов участва в "12+3" по БНР, с водещ Петър Волгин. Очаквано, синхронът между двамата беше перфектен и се допълваха в абсурдите, които най-вече бълваше депутатът. Той коментира образованието и се възмущаваше защо нямало възпитателна цел след 1989. Според него, политиците от тогава са махнали нарочно възпитателните мерки и ги нарекли "макаренковски". Целта, според конспирациите му, сега била политиците да ни оставят необразовани, без соц реактори и без армия, за да ни управляват по-лесно съз западните посолства.

Целта на лидера на "Възраждане" сега била да стане с "Алтернатива за Германия" втора сила в Европа. Към немските му другари се присъединили още партии от Испания, Франция, Финландия и от още 4 държави, но не се сети кои са. Костадинов се похвали, че бил най-европейският политик у нас, а управляващите били "фашизоиди". Той дори се сравни с ген. Шарл дьо Гол и обясни, че говорел с неговата реторика.
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.