close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
"Магнитски БГ" на Кирил и Асен гони по репресии Народния съд
©
13:18 / 27.05.2022
208
Дори ПП да не са официални автори на "Магнитски БГ“, разпространението на подобен текст е тяхна властова отговорност като мандатоносители и председателстващи парламента.

Кирил Петков и Асен Василев надминаха репресивния Народен съд в желанието си да се превърнат в обвинители, съдии и изпълнители начело на един орган, за да се разправят с противниците си!, пише политологът Цветанка Андреева.

Като нямат обществена и политическа подкрепа, избират силата на репресивния апарат. Познат модел от комунистическия режим и свързан с първите опитите на Бойко Рашков да се разправя с опонентите си през властта на МВР.

Само че сме 2022 г. в София, в ЕС. И това е поредният изблик на безсилно невежество. Съдебна реформа или абсурди на хора, не познаващи Демокрацията?

Закриха спецправосъдието, за да си изградят още по-силно, още по-свое и още по-зловещо "правораздаване"?

Не управленци, а хора уплашени от властта и от това да я загубят!
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.