close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Мая настъпи мотиката и ревна с цяло гърло
©
15:49 / 14.07.2021
462
Мая Манолова изпадна в истерия, след като чу каква роля й отреди приятелят Слави Трифонов. Тя веднага усети, че и това  участие в Народното събрание се очертава да е кратко и започна да прави предложения, които излизат извън здравия политически разум.

За Мая е важно да бъде в играта – да вика, да разследва, да громи противниците, да се прави, че работи за хората, да се мъкне по министерства. Мая иска да е важна, но от заявката на Трифонов не си личи тя да е от много важните. Напротив, Манолова осъзна, че е настъпила мотиката и започна да крещи с цицина на челото.

Мая веднага предложи служебното правителство да стане редовно, след като стана ясно, че това на Слави няма да мине, а пък и да мине, ще  остане без парче от баницата. И кой ще носи отговорност за подобно правителство? Който предложи тази трансформация, отговаря Манолова. Значи или ИТН, или друг мандатоносител. Само където не й казаха, че чавка е изпила акъла й. По-деликатните определиха предложението като екзотично.

Служебното правителство се радвало на всенародна подкрепа, да не му разваляме хатъра, каканиже Мая, сякаш говори на напълно изкукуригали избиратели.

Е, служебното правителство може и да остане, но не като редовно, тъй като такава е волята на Румен Радев и Слави Трифонов – нови избори, но Мая трябва да се яви на тях, без да е много важна на сянка в Народното събрание.


Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.