close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
На водещите им диктуват в слушалките, но и на Бойко Рашков му диктуват
©
12:18 / 18.05.2021
779
Служебният министър на МВР Бойко Рашков се оплака от гостуването си в БТВ, че бил тероризиран от водещите Биляна Гавазова и Златомир Йовчев. Толкова силно се чувало в слушалките им какво ги карат да го питат, че нямало нужда от въпросите им, той ги слушал ясно. В резултат двамата били объркани и му задавали един въпрос два пъти, тъй като нямало възможност да му чуят отговорите. Ако бил началник на телевизията, Рашков веднага щял да ги махне от местата им.

Но точно началниците направиха така, че водещите да изглеждат по този начин. Ако им извадят слушалките от ушите много от водещите няма да знаят къде се намират, че и с кого говорят. Но така – със слушалки, някои дори имат статут на телевизионни звезди – без собствено мнение и без собствен въпрос. Няма и да им позволят своеволия. Те просто препредават въпросите на началниците си.

Министър Рашков е прав да се ядосва, но не и да уволнява в телевизията. За неговите уволнения в МВР той също има слушалка в ухото. Като говори за слушалките на водещите, министърът пропуска за своята. Извикал го е президентът Радев и му е продиктувал какво трябва да направи в министерството и кого да уволни. И ще му диктува докато е негов служебен министър.

Това е положението. На водещите им диктуват началниците им, на Рашков -  началника му.
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.