close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Няма време - Зико крачи гордо по незавършени улици и открива непостроени детски градини
©
16:45 / 02.11.2023
265
Зачестиха снимките, на които отиващият си кмет Здравко Димитров се разхожда по незавършени улици, които обаче всеки момент щели бъдат завършени и отворени до часове.  Няма време, мандатът изтича, а Зико  гордо крачи по сътворения строителен хаос.

Общинската пропаганда ни представя един доволен от свършеното кмет – в профил, в анфас, който съжалявал, че не се е кандидатирал за втори мандат. Хубава е тази самоирония  на Зико. Какво ли би станало, ако наистина се беше кандидатирал. Сигурно е, че щеше да  изпревари своя зам.-кмет Тодор Чонов, който събра 690 гласа.

Ще видите какви работи сме направили, ще се учудите дори, заканва се Здравко Димитров в последните месеци от загубения мандат. Е, видяхме – няма време за рязане на лентички, но и снимки от строителни площадки вършат работа.

Най-голямата измама обаче се върти около детските градини. Чисто нови 12 – по две във всеки район, обеща Димитров в програмата си. И започна едно броене на пръсти, което няма край. И както и да смятаме, сметката не излиза. Пристройки към градините ги броят за нови. Да сме очаквали и още пристройки. Кога – в следващия мандат. Пропагандата дори ни пробутва ясла с млечна кухня в квартал "Съдийски“ за детска градина. Добре, ще броим и нея. Напънете се още малко и да ги докараме до пет поне.

Иначе кметът има широка крачка и, ако е във форма, може да мине няколко разкопани улици, за да обясни защо са още разкопани.

Но животът продължава. Посрещнахме Здравко Димитров топло и го изпращаме още по-топло.
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.