close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Огромна изненада – Мая не била сред почтените, парламентаризмът отива по дяволите
©
16:56 / 13.10.2021
1107
Сондажите до този момет са категорични, че ИТН на Трифонов се срива драстично, а кръжокът на Мая Манолова остава извън парламента.

Това са ужасни новини, тъй като се твърдеше, че в последните две издания на Народното събрание парламентаризмът се е завърнал благодарение на Мая, Хаджигенов, Бабикян, Дончева, Капон, Тошко и Филип. Завръщането беше триумфално отбелязано с истерични крясъци от парламентарната трибуна. Също така с доноси, заплахи, интриги, преразказване на лични разговори и посещения в офиси – също от трибуната.

И според социолозите парламентаризмът пак си тръгвал. Сигурно нещо бъркат, тъй като не е възможно Мая да се озове сред непочтените и за нея да гласуват само 3,2 процента от избирателите. Тя искаше да прави и коалиция на "почтените“, а сега всичко отива по дяволите. Не е за вярване как пред очите ни парламентаризмът отново рухва неудържимо.

А може и да не бъркат. Сигурно има такъв народ, който два пъти тази година настъпи мотиката и му е светнало, че политическата пирамида на Трифонов не може така безочливо да ни пробутва едни списъци с министри и да слушаме Тошко и Филип как спасявали държавата.

Има и такъв народ, на който му писна от политическите шарлатании на госпожа Манолова, от празните й приказки за "грижата за обикновения човек“, от претенциите за почтеност и колко непочтени са другите. Сега тя ще ни каже, че социологическите проучвания да вървят на майната си, истината ще лъсне на 14 ноември. Ще лъсне, разбира се, и тогава избирателите ще бъдат най-непочтените хора на света – по скалата на Мая.

Да сте чули наскоро нещо за изчегъртването? Сондажите пораждат нечувано смирение дори от страна на политически хищници. Говорят даже за единение. Защото как е възможно избирателят да изчегърта ИБГНИ и ИТН без да са управлявали и един час. Този избирател съвсем трябва да е изгубил мярката си за почтеност.

Сега той е изправен и пред друго предизвикателство – как ще се отнесе към усмихнатия харвардски дует. Сигурно ще му даде шанс, както направи с ИТН. Затова Мая е бясна – отива си заради Асен и Кирил, които толкова харесваше. Почтените вече са други.
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.