close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Палячо ли е кметът на Пловдив?
©
15:27 / 29.06.2023
475
Яростно атакуван за управленските  решения през мандата си, кметът Здравко Димитров все по-често се държи като уличен гамен. Отхвърлен от партията си, с лош мандат зад гърба, без никакви управленски алтернативи в бъдеще, макар и под крилото на президент и владика, Димитров лесно губи присъствие на духа. Особено когато му навират в очите доказателства, че градът под негово ръководство не е мръднал.

Здравко Димитров нарече общинския съветник  Слави Георгиев "палячо“ от мястото си на трибуната в Общинския съвет, несъгласен с поредните обвинения за слабо управление. Ако сте забелязали, когато двама спорят на улицата с остър тон, единият обикновено смята, че е победител с фразата "абе, палячо“. Присъщо е за ниско образовани типове, които нямат никакви аргументи за защита и са сигурни, че с "палячо“ окичват ревера си с поредната улична победа.

Кметът Димитров сериозно се заблуждава, че може да защити мандата си с "палячо“.  "Всички виждат какво съм направил за града, само ти не виждаш“, продължи атаката си Зико. Интересно какво виждат  всички, но това е друг въпрос. Както и дали Пловдив има вече 160  милиона лева дълг и дали е привлякъл 500 милиона инвестиции за четири години.

Кметът много иска да повярваме, че мандатът му е един невиждан триумф. И тъй като категорично не вярваме, той ни смята за палячовци.

Ей, палячо, ти къде се намираш! Така можем да се обърнем към Здравко Димитров след днешната му палячовщина от трибуната на Общинския съвет.

С повече ум в главата, с добра обща култура и задоволително дар слово, кметът на Пловдив би изглеждал по друг начин. Но за съжаление изглежда точно така.
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.