close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Петков, да делиш властта с проруската БСП и да се опъваш на Кремъл е смешно
©
14:02 / 29.07.2022
317
"Изключително наивно е да си управлявал държавата ни и да заявиш, че си разбрал, че руското влияние се осъществявало чрез корупция!" Тази теза защита политологът Цветанка Андреева на страницата си във Фейсбук. 

"Първо защото е признание за политическо невежество и слабост. Да бъдеш издигнат в политиката от най-влиятелния агент на путинизма в България, а след година да критикуваш руската корупция?! Да му помогнеш да стане втори мандат президент, да го ласкаеш публично и да се съобразяваш с волята му за недопускане на съюзнически сили и отказ от военна помощ за Украйна, а днес да плачеш, че Кремъл те сваля от власт е публично самопризнание, че премиера на Републиката ни е бил разработен с цел политически "проект".

Да смяташ, че можеш да делиш властта с проруската БСП и да се съпротивляваш на Кремъл е елементарно и смешно.

Кирил Петков отдавна е трябвало да знае, че руското влияние в България днес е глобална хибридна война. Та тази война пробива в църквата и армията, а не просто в някакъв корумпиран елит. Тя воюва за сформиране на обществено мнение, за проектиране на културни стереотипи в обществени нагласи, за провокиране на обществени напрежения и не на последно място работи за конкретни електорални нагласи.

Борците срещу корупцията изоставиха политическите си принципи, загърбиха ценностите и идеологията си, като приеха лидерство и партньорство с проруските сили и логично се провалиха. 

Радев, Рашков и Нинова /Стоилов, Йончева/ дори да се обърнат привидно срещу Путин, то е само хибриден политически трик, за да изглеждат приемливи пред електората атлантици или европейски социалисти. Те играят перфектно с ценностите, от които реал-политиците от "протеста на президентския шадраван" така надменно бягат.

Всяка политика, за да е смислена и силна се базира на ценности. В противен случай сам падаш жертва на пропагандата и компроматната война, която те е създала.

Ако не воюваш срещу хибридната война на Русия, ставаш оръжие в ръцете на нейните агенти.

Изгонването на 70 дипломати не стресна БСП и Кремъл, защото тяхното влияние във властта не е накърнено! Напротив правителствената коалицията безропотно и публично поднесе за извинение главата на Петков пред Нинова. 

Всеки, който претендира, че воюва за европейска България, трябва първо да изолира от властта идеологическите проруски играчи!"
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.