close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Председателят на НС да е една мишка - това ли искаме
©
11:56 / 21.10.2022
205
Днес (бел. ред. - вчера) бе вторият ден от Чалгата "Избор на председател на Парламента. Всички с видимо удоволствие разиграха един фалшив театър – по сценарий на кирчовци. Но и те нищо не спечелиха, пише Кеворк Кеворкян.

ГЕРБаджиите докрай се оставиха да ги водят за носа – сякаш не разбираха, че кирчовци нямат нужда от Парламент, защото ще бъдат жестоко транжирани заради далаверите, които им приписват.

Те теглят към служебен кабинет, защото се надяват президента Радев да бъде милостив към тях.

Сегашните Служебници се държаха като милосърдни сестри с "Продължаваме Промяната“ - поне половината от изборния им резултат се дължи на тях.

Ще ги оставят да преследват главната си поръчка - демонтаж на досегашната политическа класа.

Това не изглежда зле - но само, ако се случи по естествен начин, а не с натиск отвън, както изглежда. Кирчовци очертаха и образа на идеалния кандидат за председател - да не е конфликтна личност, това най-напред.

Просто да бъде една мишка.

То пък голямата гордост да си шеф на парламент, който не се ползва с никакво доверие. За подобни случаи Народът използва думата "попикан“.

Нинова леко се дистанцира от кирчовци – каза, че те нямали представа от задкулисие. Баш те, чието зачеване е продукт на задкулисието.

Думата "консенсус“ прозвуча стотици пъти в залата.

След изказването на д-р Лъчо Иванов/ГЕРБ стана ясно, че глупостта вирее и при пълен консенсус.

Безподобната врътня около председателския пост подсказа, че Парламента не е хоспис за ангели, а едно динамично предприятие.

Стана ясно, че кирчовци все още не познават Конституцията - и след измамата на Баш Кирчо пак не са я прочели.

Преди време един приятел беше се опитал да помогне на възрастен мъж, който бил припаднал на улицата.Той изглеждал напълно прилично – но всички гледали да го отминат набързо, чак не го прескачали, но, всъщност, правели точно това. Приятелят ми се обадил на телефон 112, обяснил случая, а първият въпрос към него бил: "Клошар ли е?“

После се оказало, че човекът е бивш директор на училище.

И какво, ако припадналият бил клошар?

И толкова ли са се увеличили клошарите у нас?

Трябва да има телефон 112/специален и за депутатите.

Те пък се държат като клошари в политиката.

Какво беше това чудо с кучето пред Парламента?

Вижте достолепието, което излъчва, дори и с изящната си поза – без да има нужда от никакъв консенсус.
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.