close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Радев в новогодишното си слово: Прецакан съм!
©
15:24 / 27.12.2023
202
Румен Радев ще произнесе традиционното обръщение на държавния глава към нацията на 31 декември в 23,55 часа. В последните години то не беше обръщение,а терапевтичен сеанс как да избегнем идващия апокалипсис, тъй като всички политици, извън служебните му кабинети, се оказаха национални предатели и мижитурки. Словото вече е записано и в последните минути от годината ще чуете това:

Скъпи сънародници,

Надявах се, че ще ви обещая една светла и хубава нова 2024 година, но няма да стане. Надявах се, че ще си вея байрака, както си знам, а както и вие знаете. И това няма да стане. А какви хубави три години! Кеф ти служебен премиер, кеф ти служебни министри – слушат, кимат, изпълняват. Държавата си вървеше накъдето трябва, нашите руски братя доволни, пей сърце!

Свърши се.Едва се побирам във фуражката си от яд. Бесен съм – и за слива не ме бръснат. Как да ви обещая красива нова година, като нищо не зависи от мен – за пред телевизията да го кажа по-културно – завират ме в на кучето задника.

А и не знам колко от вас ме гледат, тъй като някаква група "Жълти жилетки България“ призовала да се изключат телевизорите, точно когато ви приспивам – да не си разваляме новогодишното настроение и да посрещнем новата година без маймунчолъци. Демек – без Мунчо на Нова година.

Скъпи сънародници,

Вече се разбрали очевидното – прецакан съм. Ама жестоко прецакан! Кръв ми капе от сърцето и отвсякъде като гледам как една банда, събрана от кол и въже, си играе на правителство. На всичкото отгоре тази сбирщина от родоостъпници прие бюджет, ремонтира Конституцията и ме превърна в обикновен читалищен деятел. Ще откривам квартални градинки и ще ходя по юбилеи на градски хорове и ансамбли. Това живот ли е!

Обещах на моите руски другари и пръста да не си мръднем за украинците. Не само не го мръднахме, ама и как го мръднахме! Сега трябва да се завра в миша дупка и страхливо да църкам. Ще ме открият, знам.

Скъпи сънародници,

При това положение няма какво да ви обещавам. Всичко е тъмно, мрачно и непоносимо тежко. Но трябва да се спасявам. Надявам се поне 3 март да остане национален празник. С "Възраждане“ от дясната ми страна, с БСП от лявата и стройните редици на русофилите да извървим своя бляскав път към гилотината. Гилотината ли казах? Ало, телевизията, изтрийте го.

Това е. Пийте едно за мое здраве. За вашето си пийте вие.

Да не ви е честита новата 2024 година!
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.