close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Руските агенти у нас: Ало, Москва, преброихте ли ни?
©
11:59 / 15.12.2023
416
Това се очакваше. Истерията около бутането на МОЧА съвсем разкри руските агенти за влияние у нас. Ние си ги знаем отдавна, те се на всеки километър – в президентството, в правителството, в парламента, в социологията, в журналистиката. Тях червеното знаме родило ги е и пеят една и съща песен: "Здраствуйте, братушки“.

Това си е тяхна работа. Налага се да ги изтърпим докато падне и последния окупаторски паметник. Най-видният руски агент у нас - Румен Радев, говори за варварство. Ден по-рано за варварство спомена и Мария Захарова, говорител на руското външно министерство. Българският президент говори от името на руската дипломация. И това трябва да изтърпим.

"България е на ръба на нацизъм от украински тип, обобщава ситуацията около демонтажа левият анализатор и историк Валентин Вацев пред аудитория от движение "Русофили“. Това сигурно означава, че някои трябва да организира денацификация на страната ни.  Да победим "фашистка“ България и "фашистка“ Украйна. Браво на Вацев!

Любителят на конспирации с винаги победен руски край – Боян Чуков, също подхожда истерично по темата: "Патологичните русофоби най-накрая ликуват. Отрязаха с флекс  ръката на най-високата фигура на Паметника на Съветската армия. А тя освободи Европа от германските нацисти. Включително и България.“

Анализаторът Чуков вече трябва да си е изял прогнозата за бърза руска победа, дадена още през март 2022 година. А някой знае ли дали България е освобождавана от германските нацисти? Сега господинът дава и друга прогноза – бързо сме крачили за среща с балтийските републики, ако вече не сме ги срещнали.

Ако там ни е срещата, браво на нас, тъй като Чечня и Дагестан ни идват малко по-далече.

"Ние се намираме от тази страна на историята, която ще ни гарантира липсата на бъдеще, а оттам и липсата на минало. България е на прага на небитието“.

Това пък рече проф. Иво Христов. То очевидно е за дебили, които са 80 процента от народа ни, според неговите твърдения. Отлично го разбират и останалите 20. Те отдавна знаят всичко за руските агенти у нас.

Руският поклонник Богомил Бонев също дава акъл по темата. На постамента да сложат тримата глупаци – почит към рушителите. Ситуацията около паметника обаче подсказва, че глупаците драстично намаляват.

Няма как цялата истерична суматоха да мине незабелязано около поетичната душа на Недялко Йорданов. Той веднага написал едно стихотворение, защото бил потресен: "Тази отрязана ръка на войника, воювал срещу Хитлер. И това пред очите на майката и детето до него“. 

"Време му беше, нали... Стига ни е напомнял

как го посрещнахме радостно с цветя вместо със бомби.

И как със него тръгнаха хиляди наши войничета...

За да спасяват България, защото си я обичаха.“

Жив е социалистическият реализъм, както е жива и българо-съветската дружба.

Но както се очакваше, най-милата и драматична сценка се разигра в парламента. Събраните там руски агенти на влияние се подредиха на трибуната – всички до един. Никакви съмнения, няма скрито-покрито. Ако руските телевизии не са започнали емисиите си с този парад на преданост, направо да пишем нота до външното им министерство.

Ало, Москва, преброихте ли ни?
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.