close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
С приятели и съмишленици към Альоша под строй
©
13:58 / 16.04.2021
485
Докато Здравко Димитров разхождаше руския посланик Елеонора Митрофанова  из Пловдив,можеше да й зададе един малко неудобен въпрос. "Другарко Митрофанова, виждате ли колко загрозява гледката този ваш Альоша, бихте ли съдействали да го изнесем от хълма?“

Митрофанова би му ударила един шамар, но въпросът заслужава да си подложи и другата буза. Но и без да се излага на подобен риск Здравко Димитров си е заслужил шамарите.

На снимката всички са щастливи – той, тя и, разбира се, Гергов – руският консул в Пловдив. Все евроатлантически настроени хора в един европейски град.

А Гергов какво ли е казал на Митрофанова? "Ще те заведа при един много мой човек – кмет на Пловдив. После при друг мой човек – владиката Николай. Всички сме все наши хора в този хубав град“, казал е вероятно Гергов и прав е човекът.

И тъй като културният обмен е важна част от дипломацията, да си дойдем на приказката. "Благодетелят“ Гергов ще отстъпи една от палатите  в Панаира за нуждите на Пловдивската опера, където да посрещнем Петербургската. Не общината, която е партньор на Гергов в Панаира, а Гергов ще отстъпи палатата. Какъв невероятен жест!

В една от предизборните си кампании пресният депутат Дани Каназирева се беше заканила да върне заграбеното от Гергов. Той така се е изплашил, че започва да връща в присъствието на руския посланик. Самата Каназирева се беше снимала с един друг руски посланик точно пред Панаира.

Толкова мила среща на съмишленици се е състояла в Пловдив, прибавяме и владиката Николай, че като добри граждани веднага трябва да хукнем към Альоша с китки в ръце. А и се задава 9 май.
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.