close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Слави Трифонов обитава политическото си подземие
©
12:43 / 09.02.2022
277
Не е голяма тайна, че балканската политика се прави на тъмно. Например във фондация "Демокрация“, Отворено общество, двореца Враня, или Банкя. Е, има нещичко и на светло, но то не е толкова интересно. Пък и оставя подозрението, че щом политиците са излезли на светло, то е заради някакво тяхно си, персонално шоу. Накрая ще кажа защо. Това коментира във Фейсбук Юлиана Методиева, журналист и правозащитник.

Слави Трифонов е хималайският връх Чомолунгма на балканското тъмно! Не е съвсем ясно дали е политик, чалга певец, търговец или нещо друго. Може пък да е почтен гражданин, плащаш си изрядно данъците, дълбоко убеден ваксър и порядъчен патриот. Последното е в рамките на шегата.

Балканец като балканец, Трифонов обитава политическото си подземие както Осама Бин Ладен се криеше в Тора Бора. Очевидно той е дълбоко скрит в своето тъмно, защото има някой лош човек или хора, които да му посегнат на най-скъпото. Да не навлизаме в подробности кое му е най-скъпото. Можем да се оплетем като пате в кълчища и после дълго да се каем за тъпотията си.

Богдан Милчев, шефът на Института за пътна безопасност извади на показ част от "мистерията Слави“. Дебело подчерта съмненията си за регионалния министър Гроздан Караджов. И защо ли? Ами когато бил предложен за министър на транспорта от групата ИТН във втория им проектокабинет, пътищата щели да бъдат в Министерството на транспорта. При кабинета на ПП обаче, Караджов вече не е министър на транспорта, а е регионален. Иначе казано, политиката на чалгаджията Трифо-но-ов(!) следва човека.

Където е министър човекът на ИТН Гроздан Караджов, там трябва да са и пътищата. Ако утре той бъде предложен за министър на здравеопазването, пътищата ще трябва да отидат в здравеопазването! Смях.

Никой не знае със сигурност каква е далаверата на Трифонов.

Все едно е наел зло куче да пази ИТН от граждански контрол и искания за прозрачност, както подобава на европейски политик. Така както обаче Слави пуска загадъчни постове във фейсбук, играе си с тлъсти хонорари за певици и сценаристи, телевизийката му го дава параван за личната му пропаганда,

ИТН шефът на парламентарна комисии пуска намеци срещу свободата на словото, а министрите му палаво лъжат и мажат пред медиите, той ще вземе да се окаже номер едно на Балканите! Дано Зукърбърг не му спре фейса, но това е друга работа. Шоумени като Слави все ще изнамерят медийно средство за будалите да го гледат, че и да си плащат затова.
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.