close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Стига лицемерие за един среден пръст. Слънцето вече изгрява от запад
©
17:45 / 03.06.2022
315
Както и да се усмихваме, трудно може да го докараме като Ицо Хазарта в костюм на депутат, който си прави селфи със среден пръст, а отзад са гадовете, за които е пръстът. Има нещо от усмивката на Мона Лиза. Парламентаристът обаче изпитва леко притеснение, съзнавайки, че се намира в Народното събрание. И се е получило нещо като под полата на Мона Лиза. Никой няма представа от гледката там, но ако се съди по усмивката на Хазарта, той изглежда леко разочарован.

Като народен представител Ицо Хазарта е избухнал досега три пъти. Първият път обяви от трибуната, че е заплашван, тъй като е станал част от "Промяната“, но вече половин година не сме разбрали от кого. Вторият път обяви съвременните изпълнители на естрада за пълни некадърници и борбата им за квоти на български песни в ефира е доказателство за това. И донякъде е прав – не сме длъжни по цял ден за слушаме "Големият кораб минава“.

И няколко дни по-късно се навря под полата на Мона Лиза със средния си пръст.Но малко закъсня. Направи го в деня на Ботев, а трябваше да е ден по-рано – деня на детето, когато в залата имаше и деца. Така щеше да покаже и отношението си към образованието – все пак е зам.-председател на парламентарната комисия по образование и култура. Какъв по-сгоден момент да покажеш на онова, което работиш, среден пръст.

И сега е ред на истерията около пръста на Хазарта. Това било позор, не бива така, все пак е в образователната комисия – сякаш, ако беше в друга му е позволено. А спомняте ли с какъв ентусиазъм просветният министър Денков приветства вливането на Ицо в редиците на "Промяната“? Каза, че образованието има нужда точно от такъв човек и едва не го направи свой заместник-министър.

И какво искате сега? Намерен е точният човек, който да покаже среден пръст на образованието. Крайно време беше.

И стига лицемерие! Сякаш в училище и на улицата децата се държат като английската кралица. Псуват се шумно и красиво, бият се шумно и красиво, зверят се на учителите си, подкокоросвани от родителите си. И сега с възторг си въртят средния пръст на Хазарта.

Слънцето изгрява от запад, както предположи една участничка в "Стани богат“, скоро станала от ученическата скамейка. Това е положението.

Преди време на Главната в Пловдив имаше опашка от 3000 ученици, които се бяха наредили за книгата на блогъра Емил Конрад, техен връстник. Тя се родила от клипчета в мрежата. Емил кани леля си и говорят за интернет. Тя, разбира се, приказва небивалици и двамата се заливат от смях. Това е. Книжката показвала на какво не ги учат в училище. Емил се оказа реформатор и реформираните стигнаха до бой да се докопат да книгата му.

Е, Ицо Хазарта показа още нещо, на което не ги учат в училище.

А "Мбал Съм Му Мамата“? Друг "блогър“ – Кристиян,  разказва полезни неща, играе  игри и съветва как се свалят мадами. Все неща, които не се учат в училище. Поредицата му точно така се казва: "Мбал Съм Му Мамата“.

Сега разбирате ли откъде изгрява слънцето? От запад, разбира се! Какво повече да искаме. Има ситуации, които са неспасяеми, трябва да признаем това.
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.