close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Здравко Димитров в предизборна форма – започна битката за втори мандат
©
16:41 / 26.10.2022
344
Кметът на Пловдив Здравко Димитров показа добра форма днес – ироничен, саркастичен, нападателен. Но това се случи след като проектът за пробив под Водната палата рухна пред очите му. Общинските съветници спряха ровенето до затвореното кръгово кръстовище докато не стане ясно какво точно търсят там.

Спирането на проекта за неопределено време беше добър повод за Здравко Димитров да започне предизборната си кампания за втори мандат. Той намекна на съпартийците си от ГЕРБ, които са инициатори на стопирането, че каквото търсят в дупката до Водната палата, това и ще намерят. Какво ще намерят ли? Той им пожела успех в търсенето.

Така Здравко Димитров започна битката за втори мандат. Тезата му е ясно очертана – не пробивът ще повлече ГЕРБ към изборна загуба на местните избори, а спирането му ще осигури успехът ми, аз ще бъда героят. Тогава е очевидно, че Димитров и ГЕРБ ще бъдат на различни позиции следващата есен.

Вие твърдите, че заради този проект ГЕРБ може да загуби изборите. Говорете си каквото искате, но аз няма да загубя. Това искаше да ни каже господин Димитров, дори и да е направил най-грешната преценка на света.

За повече достоверност на предизборната реч днес, той закачи на ревера си Асеновградско шосе, оправда бездействието около почистването на Марица с "шавлива партийка“, която не знаела какво иска. И не пропусна да отбележи, че е на правилната сексуална позиция, а не на другия бряг, по повод на нежни обръщения към него.

От трибуната на ОбС Здравко Димитров се държа дръзко, сякаш той е човекът с юздите на града в ръцете си, а днес те съвсем му се изплъзнаха. Това е идеален повод да започне самостоятелна игра, която изглежда обречена. Той може и да го знае, но е решил да търси доказателства за героизма си още една година. И всички да разберат, че пробивът под Водната палата е нещо, което "искам да оставя след себе си“. Това е най-любопитната предизборна битка.


Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.