close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Ако ДБ е готова на правителство с наследниците на БКП, а Трифонов е надеждата - да се прекръстим
©
10:54 / 29.06.2021
552
"През последните 2 месеца се нагнетява толкова страх, че дори и аз се страхувам да говоря. Ако няма правителство след изборите на 11 юли, ще има още по-ниска избирателна активност. Има много фактори за това. Единият е напрежението, което се нагнетява, а другият е това, което се случва с машините. Не знаем какво се случва. До вчера фирмата искаше 15 млн. лв, а ЦИК даваше 5 млн. лв. Накрая се разбра, че сумата ще бъде разбита, но не се разбра за какво беше цялата тази разправия. Никой не разбра и защо тези, които предложиха машинното гласуване, не проведоха експеримент колко души могат да гласуват на ден по този начин? Всички тестове станаха през последните дни. Не мога да разбера и защо не може да се броят на ръка гласовете от машините. Няма нищо страшно да се покаже пред обществото, както се случи в САЩ, какъв е броят на гласовете“, заяви режисьорът и политик Евгений Михайлов пред БТВ. 

"Смущаваме това, което всеки ден се произвежда като предизборна кампания. Казва се, че пенсиите ще бъдат вдигнати с 5%, но никой не казва, че това е заложено в бюджета още миналата година. Нито една национална телевизия не съобщи за лустрационния закон в Словакия, според който хората от номенклатурния апарат трябва да получават минимални пенсии. В същото време гледаме вече месец и половина целия екип от ДС на Румен Радев. Бойко Рашков ме разпитва 20 часа навремето за "танковата касета", той е част от тази номенклатура и се издигна до вицепремиер и министър. В момента виждам твърдения за подслушвания, но няма факти. Финансовият министър казва, че държавата има 1,5 млрд. лв. отгоре, а допреди това говореше как страната ни е в лошо състояние“, каза още Михайлов. 

"Когато Демократична България е готова да прави правителство с наследниците на Българската комунистическа партия и вижда партньори в лицето на Бабикян, Хаджигенов и Мая Манолова след 30 години преход, а Слави Трифонов е надеждата на българската нация, аз лично не знам какво ще се случи“, коментира режисьорът.
Още новини от Политически новини:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.