close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Борисов: С ПП-ДБ? Всичко е загубено!
©
10:23 / 26.04.2024
793
Ние не гласуваме с тези, които гласуват срещу нас!

Отстраняването на Росен Желязков счупи всички възможности за разговори с ПП-ДБ.

Категорично ГЕРБ и ДПС сами  няма да правят управление и коалиция.

От това, което виждам ,поне още 5 служебни правителства ще се извървят.

ПП-ДБ посяха такъв вятър, че бурите няма да ги подминат! Абсолютно всичко е загубено!

ПП-ДБ не трябваше да се съешавт с "Възраждане".

А "Възраждане" не трябваше да допусне да бъдат унижавани.

Заявката на Ваня Григорова е сериозна и тя може да влезе в парламента.

ДПС е системна партия,която ни е помогна на нас и на ПП-ДБ да приемем толкова важни закони.

Тава са важните изводи от  горещия коментар, който лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи в последния работен ден на парламента.

По повод на телевизионна изява на Лена Бориславова по-рано през деня, лидерът на ГЕРБ попита тя като каква се изказва. "Не знам г-жа Бориславова като какво длъжностно лице се изказва от името на ПП", каза пред медиите в парламента Борисов. И посъветва: "Нека всеки да си гледа партията. Аз отговарям за ГЕРБ и това е от много години".

"В тяхната кампания, освен провалите, които трябва да изброяват, сред добрите трябва да споменават ГЕРБ-СДС", посочи той. "ГЕРБ гласува различно от ДПС, "Възраждане" и БСП, където плюем - не лижем", заяви той.

Когато някой си прави предизборна кампания на мой гръб, ще кажа, че е много хлъзгаво - много се покатериха, много паднаха", отсече лидерът на ГЕРБ по повод изявата на Лена Бориславова.

"Тагарев отишъл в Сливен, а се изказва за Ямбол", възмути се Борисов по отношение на казармите в Кабиле.

"Сега демонстрирахме на колегите от ПП-ДБ, че не се водим от конюнктурата, не гласуваме срещу тези, които гласуват срещу нас и затова отхвърлихме позицията на комисията за митниците.

Вчера решението за Росен Желязков беше насилствено и чупещо", обърна се към Найо Тицин той. И какво постигнаха: "Смениха Росен с Росица".

ГЕРБ и ДПС, двете партии само, няма да направят управление и коалиция, предайте на Бориславова. За да няма такива спекулации, казах, че от това, което виждам, ще се извървят още пет служебни правителства. Вчера те посяха такъв вятър, че бурята няма да ги подминат. Абсолютно всичко е загубено. Те трябваше да подкрепят своите колеги. Не трябваше да седнат в скута на "Възраждане" и да се съешат с тях.

ПП и БСП внасят предложението, а към тях се прикачват ИТН и "Възраждане". Браво, унижихте ни, разстроихте ни, но ние не дадохме днес да се използва парламента срещу Асен Василев, отсече лидерът на ГЕРБ.

Борисов изтъкна, че комисията за корупцията в агенция "Митници"  е "само една говорилня, защото всичко, с което борави комисията като данни идва от прокуратурата. Днес ще имаме часове да се плюят хората и материалите пак ще отидат там". 

"Възраждане" гласуват с ППДБ, а такива неща си подвикват, майка, Бог да я прости, ако ме чуе, ще ми сложи пипер на езика", коментира Борисов.

"Към днешна дата това, което направиха, носи невъзможност към едно стабилно управление.

"Заявката на Ваня Григорова, като знам какво направи в София, следващият парламент може да изглежда много по-различен. Наблюдавах я как се държеше и тя всъщност е реалният победител на изборите", каза Борисов.
Още новини от Политически новини:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.