close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Да, беше извършен държавен преврат - срещу "копейките" и президента Радев
©
17:42 / 06.06.2023
363
България има редовно правителство, избрано със 131 от гласовете на народните представители. Кожата му е прекалено скъпа, тъй като в последните седмици само срещу идеята за подобен кабинет имаше залпова стрелба от различни посоки. Вече съставено и гласувано, то се оказа правителство на ЦРУ и американското посолство у нас, според конспиративна теория, изработена в щаба на "Възраждане“.

Излиза, че станахме свидетели на нещо "невиждано“ в света – победителите на избори правят правителство

Копейките от  групата на  Костадинов видяха и държавен преврат със специалното  участие на Вашингтон. Новият премиер Николай Денков ги успокои, че сред министрите има и такива, завършили в Москва.

Президентът Румен Радев връхлетя в Народното събрание крайно недоволен, че ще присъства на подобно събитие – гласуване на редовно правителство. Той обвини  ГЕРБ и ПП-ДБ, че са измамили избирателите си, зае позициите на "Възраждане“ и обяви война на  идващото правителство.

Корнелия Нинова пък погледна към балкона и посочи бащата на хаоса – самият президент.

В този смисъл скандално настроените момчета от "Възраждане“ имат пълно право. Да, беше извършен държавен преврат пред очите на цялото население. От изпълнителната власт, която не му се полага, беше брутално свален президентът Радев. Стана без размахани юмруци, без бой и без кръв, а съвсем възпитано – с "целувката на отвращението“.

Преврат беше извършен и срещу "копейките“, които настръхнали, очакваха нови карамболи пред трибуната на Народното събрание и възможност да заплюят когото трябва. Превратът ще засегне референдума им против еврото и ще затвърди позициите ни в ЕС и НАТО. Това не се преглъща лесно от любителите на руската агресия в Украйна.

Превратът все още не е коментиран от посланик Митрофанова, но няма съмнение, че в руските очи демократичният процес у нас е грубо изкривен.

На това му се вика успешен преврат.
Още новини от Политически новини:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.