close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Ей, тарикати, а защо внасяме сперма от Дания?
©
15:03 / 23.04.2021
466
Ако вече сте забравили, всичко започна от една малка черква в Чикаго – "Свети Иван Рилски“. Тогава Бойко Борисов си позволи да каже, чe  "Материалът, дето се явява на избори, или от който можем да избираме като кадри, никак не е голям." Появиха се интерпретации, че казал "лош материал“. Ставаше дума за турци, цигани и пенсионери.

БСП организира специална пресконференция, от която стана ясно, че Борисов ще бъде даден на Европейската комисия. Депутатът Захари Георгиев нарече брътвежите на Бойко пиянски. А Мария Капон, ни в клин, ни в ръкав, припомни колко задружно живеят в Пловдив турци, българи, цигани, арменци и евреи. А Румен Петков се ужаси от мисълта да изпадне в положението на бездомно софийско куче, което трябва да бъде ухажвано от кмета Борисов.

Ако Бойко имаше представа каква политическа клоунада ще се разрази от думите му, трябваше да отиде още по-далеч. Например да попита: Абе, тарикати! Като сте толкова загрижени за човешкия материал, защо внасяме сперма от Дания?

Казаното от Борисов в църквата “Свети Иван Рилски" съвсем не беше умно, но хората го приеха за вярно, за да има той тогава най-високия рейтинг в държавата.

Политиците с дълъг стаж и ужасяващо нисък рейтинг нямаха избор освен да обявят Борисов за политик с много заместители – менте. А от Чикаго, без да иска, той успя да провокира политическите шмекери.

Едни си затраяха , други организираха пресконференции, трети дадоха обширни изказвания, от които стана  разбираемо защо е толкова нисък рейтингът им. И се заблудиха, че могат да го вдигнат. Гуруто  Иван Костов отбеляза, че: “Така може да говори човек, който не е политик". Един коментатор го дешифрира по следния начин: “Всички политици знаят, че това, което мислят, не трябва да го казват пред хората. Обаче се намира един, който не го знае. Поради тази причина хората разбират какво им казва и рейтингът му е най-висок."

Още тогава, преди 12 години, неразбираемите политици не разбраха  какво каза Борисов. Те наговориха  куп дивотии, продължават и днес, сякаш те са от "хората-индиго" – с повишено чувство за справедливост и необикновени качества.

Така става и сега. След всяка приказка на Борисов политическият нужник се пълни с ментета  и политическите шмекери веднага се разпознават. Една дума е достатъчна – я от Чикаго, я от Банкя.

А Борисов продължава да работи със същия материал, за който стана дума в Чикаго. Този материал се оказа голямо препятствия пред онези, които лицемерно го бранеха преди 11 години. Лицемерите и политическите мошеници се разпознават и от "лош“ материал.


Още новини от Политически новини:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.