close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Гилдията, Хекимян не е ли от нашия отбор? Или вие сте от друг?
©
11:19 / 26.09.2023
350
Нещо ужасно се е случило вчера към 10 часа сутринта – обърнало е с краката нагоре политическата история на България. Така излиза от коментарите, които втори ден заливат мрежата и информационните канали. Те са хапливи, иронични, злобни. Изумително е как за толкова кратко време могат да се изпишат и изговорят толкова глупости.

Антон Хекимян е кандидат на ГЕРБ за кмет на София. Може да е кандидат на БСП, ДПС, Бръшляновата лига – няма значение. Кандидатурата му била страшен удар по журналистиката и политиката у нас. Лъснала голата истина, че Хекимян бил къртицата на Борисов в Би Ти Ви. На кого ли е била къртица в "независимия“ синдикат "Подкрепа“  кандидатът на БСП Ваня Григорова?  На никого не му пука от този факт.

Другият кандидат за София – ДС детето Васил Терзиев, отбеляза, че кандидатурата на журналиста била странна. Съветниците на Терзиев сигурно вече са му обърнали внимание, че един от най-великите политици – Уинстън Чърчил, е бил журналист.

Освен това между журналистиката и политиката трябвало да има Китайска стена и който я прескочи – губи. Сериозно ли? Трябва ли да слушаме подобни дивотии, разпространявани и от самата журналистическа гилдия.

Тя, гилдията, се прави, че не е наясно с политическите игри, а съвсем съзнателно и доброволно участва в тях. Не само, че прескача Китайската стена, но и ще я срине със земята, ако може.

В гилдията като като Дева Мария ли зачеват, та се държат така, сякаш Земята е спряла да се върти. Ако нещо се е обърнало с краката нагоре, то е заради шамарите, които си бие по лицето самата журналистическа гилдия с коментарите за кандидатурата на Хекимян. Това е безподобно подценяване и самоунижение на журналистиката, а не на политиката.

Хекимян нямал никакъв шанс. Ама това си е негова работа и на ГЕРБ. И няма нищо общо с къртици, конспиративни теории и глобалното затопляне.

Гилдията, покажете малко самочувствие, стига самосъжаление, че някой ви е прецакал. Напротив – други са прецаканите.
Още новини от Политически новини:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.