close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
И "Браво, Пловдив" с кандидат за кмет и районни кметове
©
12:46 / 21.09.2023
712
"Събрахме с приятели и решихме да направим нашия град по-красив и по-приятен за живот. Започнахме с почистване на паркове, боядисахме пейки, запълнихме дупки по улиците, направихме редица инициатива, получихме и десетки сигнали от недоволни граждани за съдействие. Направихме празненства за децата по парковете. Първоначално сдружението ни беше 10-15 човека, вече имаме над 400 доброволци", обяви канидатурата си за кмет и водач на листата на "Браво, Пловдив" Веселин Костов, който представи  себе си, сдружението и екипа, с който се включва в предстоящите местни избори.

За кмет на район "Централен" ще се бори юристконсултът Яна Димитрова, която сподели, че години наред има изявена гражданска позиция и сблъсквайки се с апатията на общината и недостига на сили, са я подтикнали да се включи в местните избори.

"Градът ни има голям потенциал, който не е трудно да бъде реализиран и могат да се решат проблемите изключително елементарно. Градът ни е с изключително богата архитектура и история. Там смятам, че можем да бъдем най-полезни", сподели тя.

Бившия районен кмет на "Южен" в мандат 2015-2019 Борислав Инчев отново е кандидат за кмет на същия район: "Приех поканата и предизвикателството на "Браво, Пловдив" да стана част от екипа и кандидат за районен кмет на "Южен", тъй като оставих доста несвършена работа. За последните 4 години "Южен" остана на място, което не заслужава. Инвестициите не са на нужното ниво. Надявам се да предизвикам сериозен дебат за сериозни инвестиции и да се реализират политики. Показателно е, че се посочват проблемите в района, но не се виждат предложения за решения, Пловдив заслужава повече, "Кючука" със сигурност."

Ерол Садъков е кандидатът за кмет на район "Източен", като в последния мандат изпълняваше функцията на заместник-кмет.

В битката за район "Западен" се включва Димчо Петров, който има вече опит като заместник-кмет и общински съветник. Според него районът е белият дроб на Пловдив и трябва да бъде запазен като такъв.

Най-младият кандидат за кмет на сдружението е само на 23 години - Васил Ганчев, той ще се бори за кметското място в "Тракия". Работил е за Европейския парламент, в екипа на Ангел Джамбазки, председател е на студентска организация "Паисий Хилендарски".

Галеристът Стоян Даскалов е кандидатът за кмет на район "Северен" .

"Браво, Пловдив" ще представи пълни листа от 51 кандидати за общински съветници. Целта им е няколко места в местния парламент и избрани районни кметове.

Регистрацията в изборите са направили чрез партия Българска прогресивна линия, а по време на кампанията подробно ще представят и програмата за управление, която са направили.
Още новини от Политически новини:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.