close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Ключът за бараката бил в Радев и БСП – ами това е бедствие!
©
15:36 / 22.10.2021
337
Три седмици преди изборите положението изглежда безнадеждно. Всички протестират срещу нещо и всеки иска оставката на всеки.Ситуацията наподобява африканската джунгла – газелата се събужда с мисълта, че трябва да надбяга и най-бързия лъв, за да оцелее, а лъвът, че трябва да надбяга най-бавната газела, за да не умре от глад. Така че няма значение дали си газела или лъв,­ когато слънцето изгрее.

Залива ни и партийна агитация, според която слушателите трябва да са напълно малоумни, за да не повърнат от отвращение. Така е по време на избори – сякаш наоколо се разхождат хора с брадви в ръцете и ножове между зъбите.

Но и това не е толкова страшно. Според "Галъп“ президентът Румен Радев имал шанс да вземе втория мандат още на първи тур, а БСП ще държи ключа за правителството. Това е прогноза бедствие. Все едно синоптиците да ни съобщят, че над страната ще премине ураган от най-висока степен на опасност и ще помете всичко по пътя си.

А БКП/БСП е помитала, разчиствала, громила – колко пъти? И нейният президент по същия път – особено в последните две години. И въпреки всичко сме готови да им дадем ключа от спалнята си.

А те ни предлагат да държим насочен към главата си пистолет и да чакаме команда кога точно да се гръмнем. Има и друга оферта – да ни ритат постоянно в слабините, а ние да твърдим, че само ни гъделичкат. Необяснима е тази любов към екзекуторите ни.

Вярно е, малко са ваксинираните – 20-30 процента. Дали изборният резултатът щеше е друг, ако процентът е по-висок, не е ясно, няма и да разберем.
Още новини от Политически новини:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.